Aandelen SUSE kopen

Aandelen SUSE kopen

Aandelen SUSE kopen moet vanaf mei dit jaar mogelijk zijn. De Duitse distributeur van Linux wil met de gang naar de beurs tussen de 7 en 8 miljard euro uit de markt halen. SUSE is in handen van EQT, de bekende private equity onderneming. Dat bedrijf met 52 miljard euro aan activa stoot het belang in SUSE af.

Aandelen SUSE kopen vanaf medio 2021 mogelijk

SUSE heeft in de loop der jaren al verschillende eigenaars gehad. Het begon zelfstandig en werd vervolgens  in 2004 overgenomen door Novell. Vervolgens werd de onderneming gekocht door Attachmate Novell en SUSE, als we spreken van het jaar 2010. In 2014 splitste het zich vervolgens af als een onafhankelijke divisie en ging het verder als EQT SUSE. Aandelen SUSE kopen moet dus vanaf mei 2021 mogelijk zijn waarbij de beursgang begeleid zal worden door Bank of America en Morgan Stanley.  Ook Goldman Sachs, Jefferies en de Deutsche Bank zullen zich met de beursgang van SUSE bemoeien, zo is de verwachting.

Zorg dat je over voldoende kennis beschikt

Voor aandelen SUSE kopen een optie is, doe je er goed aan eerst zoveel mogelijk informatie over aandelen en beleggen op te doen. Dat kan door op deze website alles te lezen over de brokers en de aandelenkoersen.  Ook kun je als beginnend belegger eerst met fictief geld beleggen om op die manier en zonder enig risico het spel van beleggen onder de knie te krijgen. Pas als je weet hoe het werkt, kun je echt de beleggingswereld in.

Snel groeiende en succesvolle onderneming

Aandelen SUSE (spreek uit als Zu Zee) kopen is in het bezit komen van aandelen van een snel groeiende en succesvolle onderneming. Ook het afgelopen jaar zag het bedrijf de omzet opnieuw met 14 procent groeien. Een jaar eerder was dit ook al het geval.

Duitse vertaling van Slackware

SUSE was aanvankelijk de Duitse vertaling van Slackware. Later werd het een zelfstandige distributie. In eerste instantie werd de naam van de onderneming geschreven als S.u.S.E, later werd SUSE als standaard schrijfwijze gehanteerd. Het staat in elk geval voor Software- und System Entwicklung. In eerste instantie werd gedacht dat de naam verwees naar Konrad Zuse, een bekende Duitse computerpionier. Dat is echter niet het geval.

Voor je daadwerkelijk aandelen gaat kopen, check je dus eerst altijd deze website. Je kunt hier alvast de brokers met elkaar vergelijken.

Omschrijving  

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Mexem Beleggen
Mexem is een goede online broker in Nederland en België waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan. Wil je starten met beleggen? Dan ontvang je Gratis een Beleggingscursus ter waarde van € 200,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

NAGA Beleggen in Aandelen
Beleg in echte aandelen en ETF voor maar 0,99. Kopieer strategieën van de beste beleggers. Open gratis een rekening, en oefen gratis en vrijblijvend met € 10.000,- nepgeld. 1 miljoen beleggers gingen je al voor!Meld je gratis aan in maar een paar minuten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om nieuwe aandelen te krijgen tegen hun initiële (IPO) prijs - naast het beleggen in klassieke aandelen, ETF's en opties. Ook is deze brokers uitermate geschikt voor dagelijks handelen. Gemiddeld rendement op de investering: 58% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?