Aandelen SUSE kopen

Aandelen SUSE kopen

Aandelen SUSE kopen moet vanaf mei dit jaar mogelijk zijn. De Duitse distributeur van Linux wil met de gang naar de beurs tussen de 7 en 8 miljard euro uit de markt halen. SUSE is in handen van EQT, de bekende private equity onderneming. Dat bedrijf met 52 miljard euro aan activa stoot het belang in SUSE af.

Aandelen SUSE kopen vanaf medio 2021 mogelijk

SUSE heeft in de loop der jaren al verschillende eigenaars gehad. Het begon zelfstandig en werd vervolgens  in 2004 overgenomen door Novell. Vervolgens werd de onderneming gekocht door Attachmate Novell en SUSE, als we spreken van het jaar 2010. In 2014 splitste het zich vervolgens af als een onafhankelijke divisie en ging het verder als EQT SUSE. Aandelen SUSE kopen moet dus vanaf mei 2021 mogelijk zijn waarbij de beursgang begeleid zal worden door Bank of America en Morgan Stanley.  Ook Goldman Sachs, Jefferies en de Deutsche Bank zullen zich met de beursgang van SUSE bemoeien, zo is de verwachting.

Zorg dat je over voldoende kennis beschikt

Voor aandelen SUSE kopen een optie is, doe je er goed aan eerst zoveel mogelijk informatie over aandelen en beleggen op te doen. Dat kan door op deze website alles te lezen over de brokers en de aandelenkoersen.  Ook kun je als beginnend belegger eerst met fictief geld beleggen om op die manier en zonder enig risico het spel van beleggen onder de knie te krijgen. Pas als je weet hoe het werkt, kun je echt de beleggingswereld in.

Snel groeiende en succesvolle onderneming

Aandelen SUSE (spreek uit als Zu Zee) kopen is in het bezit komen van aandelen van een snel groeiende en succesvolle onderneming. Ook het afgelopen jaar zag het bedrijf de omzet opnieuw met 14 procent groeien. Een jaar eerder was dit ook al het geval.

Duitse vertaling van Slackware

SUSE was aanvankelijk de Duitse vertaling van Slackware. Later werd het een zelfstandige distributie. In eerste instantie werd de naam van de onderneming geschreven als S.u.S.E, later werd SUSE als standaard schrijfwijze gehanteerd. Het staat in elk geval voor Software- und System Entwicklung. In eerste instantie werd gedacht dat de naam verwees naar Konrad Zuse, een bekende Duitse computerpionier. Dat is echter niet het geval.

Voor je daadwerkelijk aandelen gaat kopen, check je dus eerst altijd deze website. Je kunt hier alvast de brokers met elkaar vergelijken.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.