Aandelen Syngenta kopen

aandelen syngenta kopenSyngenta is een biotechnologiebedrijf dat wereldwijd actief is en speciaal agrochemicaliën en zaden produceert. Het hoofdkwartier van Syngenta is gevestigd in het Zwitserse Basel. Ook in Nederland heeft Syngenta vijf vestigingen. Het bedrijf doet zelf gericht onderzoek en werd in het jaar 2000 opgericht als voortvloeisel van een samengaan van Novartis Agribusiness en Zenica Agrochemicals. Aandelen Syngenta kopen? Dat kan inderdaad interessant zijn. Wil je weten hoe je dit doet? Kijk dan elders op dit platform, Alles over Aandelen.com. Je vindt er manieren om gratis te beleggen kunt de gratis cursus beleggen volgen en wint er informatie in over beurskoersen, brokers en speelt er ook al gratis het beursspel.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

‘Bringing plant potential to life’ is het motto van Syngenta

Bij Syngenta, dat in Chem China de moedermaatschappij heeft, werken wereldwijd ongeveer 48.000 mensen. Bekende dochterondernemingen zijn Syngenta Corporation en Dreamfarm Ltd. Syngenta is een zeer solide bedrijf dat actief is in negentig landen. ‘Bringing plant potential to life’ is het motto van het bedrijf dat met vooral onderzoek, wereldwijd bereik en toewijding de klant helpt de opbrengsten verder te vergroten. Bovendien wil Syngenta nadrukkelijk het milieu beschermen en daarmee dus ook de kwaliteit van leven te verbeteren en de gezondheid te bevorderen. ‘Meer halen uit minder’ is dan ook een constant doel van de onderneming. Gezien de zeer solide wijze waarop Syngenta werkt, is aandelen Syngenta kopen een prima idee. Het bedrijf zal eerder verder groeien dan inkrimpen, zeker nu het milieu een steeds prominentere plek in ons leven krijgt. Aandelen Syngenta kopen kan dus zeer zeker de moeite waard zijn.

Aandelen Syngenta kopen lijkt een solide en dus prima investering

Ondertussen worden de werkzaamheden van Syngenta geroemd om de bijdrage aan de gezondheid en de kwaliteit van leven die het biedt, het leiderschap en de innovaties die steeds opnieuw doorgevoerd worden, zoals ook de toewijding aan klanten gewaardeerd wordt. Het bedrijf levert, niet onbelangrijk als aandelen Syngenta kopen voor jou een optie is, hoge financiële prestaties. Wat Syngenta wil is door middel van gewasbescherming, zaden en innovatieve oplossingen helpen telers over heel de wereld om te kunnen blijven voldoen aan de vraag naar voedsel en brandstof. Daardoor draagt de onderneming bij aan het verbeteren van gezindheid en zeker ook aan de algehele kwaliteit van leven

Ook voor producten tegen ziekten en plagen, onkruiden en rupsen

De uitstekend beoordeelde werkzaamheden die Syngenta biedt komen tot uiting in producten als akkerbouwzaden, groentezaden, gewasbescherming en zaaizaad behandelingsproducten. De producten zijn geschikt voor de akkerbouw, de veehouderij, fruit- en groenteteelt, bollen en bomen, terwijl Syngenta ook een heus Expert Center heeft. Syngenta biedt eveneens producten tegen ziekten en plagen, tegen dierlijke schadeverwekkers, onkruiden, rupsen en schimmels.

Eerder verder groeien dan inkrimpen

In de zoektocht naar geschikte aandelen zou je dus zomaar bij Syngenta uit kunnen komen. Het bedrijf is solide en de financiële prestaties uitstekend. De branche waarin het actief is zal altijd een  beroep blijven doen op de kennis en de producten van Syngenta en de onderneming zal in de nabije toekomst eerder groeien dan krimpen.