Aandelen Teads kopen

Adtech bedrijf Teads gaat naar de beurs. Met het uitgeven van aandelen wil de onderneming tussen de 700 en 800 miljoen dollar ophalen. Na de beursgang moet Teads een waarde hebben van 5 miljard dollar. Aandelen Teads kopen wordt mogelijk op de Nasdaq in New York. Teads opende twee jaar geleden overigens een kantoor in Nederland.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Teads kopen, bedrijf is onderdeel van Altice

Teads is bekend van de technologie die het levert aan uitgevers die met deze techniek videoreclame in lopende, geschreven artikelen kunnen plaatsen. Daarmee kan Teads verbindingen leggen met verschillende grote DSP’s. De onderneming is sinds 2017 een belangrijk onderdeel van telecombedrijf Altice overigens. Teads scoorde in het derde kwartaal van 2020 een omzet van 128 miljoen euro. Dat was vijftien miljoen euro meer dan een jaar eerder. Over heel 2020 werd voor 458 miljoen verkocht.

Zorg dat je weet hoe beleggen precies in zijn werk gaat

Aandelen Teads kopen is straks dus voor iedereen een serieuze optie. Lees je dan wel eerst goed in over alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Zonder parate kennis is het moeilijk rendement te maken op de beurs. En dus is het verstandig om eerst alles over aandelen, beleggen, brokers en beurskoersen hier op deze website goed door te nemen. Je kunt ook eerst beleggen met fictief geld, waardoor je dus geen financiële risico’s loopt. Pas als je de beurs begrijpt is het verstandig met eigen geld te gaan beleggen. Bijvoorbeeld dus in aandelen Teads.

De rol van Wikio en Ebuzzing

Teads staat voor Technology for Advertising en is een specialist in het aanbieden van online video. Dat doet het vooral met ‘inRead’, een speciaal formaat video’s. In eerste instantie was de Amerikaanse onderneming overigens gevestigd in Frankrijk, in Montpellier om precies te zijn. Door talloze overnames en fusies kreeg het bedrijf echter steeds meer een internationaal karakter. Teads is zeker ook door Wikio, bekend van oprichter Pierre Chappaz, groot geworden. Nadat Wikio samen ging met Ebuzzing, nam Teads later Ebbuzzing over. In 2014 nam Altice vervolgens Teads weer over.

Marktaandeel van 87 procent in de Franse perssites

Tot de klanten behoren vooral de grote kranten en eigenlijk alle grote media ter wereld. Teads doet echter meer en was bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor de gehele presidentiele campagne van Hillary Clinton. In Frankrijk heeft Teads nog steeds een marktaandeel van liefst 87 procent in de Franse perssites. Aandelen Teads kopen kan best aantrekkelijk zijn. Niet echter voor je de informatie over beleggen hier op de website goed doorgenomen hebt. Doe je dat, dan is de kans op rendement simpelweg groter.