Aandelen Virgin Atlantic kopen

Als het gaat zoals Sky News verwacht, dan wordt het binnen afzienbare tijd en wellicht al in de herfst van 2021 mogelijk om aandelen Virgin Atlantic te kopen. Virgin Atlantic is het bedrijf van de Britse miljardair Richard Branson, de man die onlangs zijn eerste ruimtetrip maakte met zijn eigen Virgin Galactic. De beursgang van Virgin Atlantic is op zijn minst opvallend te noemen. Zoals bekend leed de luchtvaartmaatschappij grote verliezen toen de coronapandemie uitbrak.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Virgin Atlantic kopen kan straks op de beurs in Londen

Het is de bedoeling dat aandelen Virgin Atlantic straks mogelijk is op de London Stock Exchange. Het nieuws van de beursgang verloor enigszins aan waarde vanwege het feit dat Branson recent naar de ruimte reisde. Dat nieuws en dat feit is met geen beursgang te overtreffen. Branson won het de prestigestrijd der miljardairs van Jeff Bezos van Amazon en reisde als eerste privépersoon naar de ruimte. Neemt niet weg dat het moment waarop Virgin Atlantic de gang naar de beurs aankondigt op zijn minst bijzonder te noemen is.

Zorg voor voldoende basiskennis

Mocht aandelen Virgin Atlantic kopen je interesse hebben gewekt, zorg dan wel dat je eerst voldoende weet van beleggen en aandelen. Die kennis kun je prima hier op de website opdoen. Je leest er namelijk alles over brokers, beurskoersen en aandelen en kunt op verschillende manieren de basisprincipes van beleggen onder de knie krijgen, zonder zelf meteen financiële risico’s te lopen. Met voldoende kennis van zaken is het reëler dat je rendement gaat maken met je geld dan wanneer je zonder enige kennis van zaken gaat beleggen.

Fortuin verdiend met zijn eigen platenlabel en bekend van zijn ruimtetrip

Richard Branson richtte Virgin Atlantic in 1984 op. Hij was rijk geworden door onder meer zijn platenlabel. Branson had onder meer Mike Oldfield en The Sex Pistols onder contract. Ook Virgin Atlantic leed grote verliezen toen het coronavirus zich meldde. De maatschappij biedt vooral trans-Atlantische vluchten en juist die werden aan banden gelegd.  Om die reden leed Bransons luchtvaartmaatschappij in 2020 een verlies van 1 miljard. De verwachting is dat er in 2021 opnieuw rond de miljard verlies geleden wordt. Naar verwachting zullen pas in 2023 weer aan zwarte cijfers te schrijven zijn.

Branson lijkt controle uit handen te geven

Om de vliegtuigmaatschappij te kunnen behouden, verkocht Branson eerder al aandelen van Atlantic Galatic om zo geld te kunnen blijven pompen in de vliegtuigmaatschappij. Als de voortekenen niet bedriegen, dan is aandelen Virgin Atlantic zeker in 2021 nog mogelijk. Waarom Branson juist nu de beursgang maakt is de grote vraag. Het is in elk geval een eerste teken dat Branson, 71 jaar ondertussen, de controle ietwat uit handen geeft.