Aandelen Zegna kopen

Aandelen Zegna kopen. Het moet binnenkort mogelijk zijn. Daarmee volgt het Italiaanse mannenmodehuis een trend, want al meer Italiaanse familiebedrijven in de mode gingen recent naar de beurs. De beursgang komt voor een deel ook tot stand vanwege de scherpe daling van de omzet vorig jaar, niet in de laatste plaats vanwege de uitbraak van corona. Extra geld kan de onderneming dus prima gebruiken.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Zegna kopen moet bedrijf waarde van 2,7 miljard euro geven

Aandelen Zegna kopen is straks mogelijk op de Amerikaanse beurs. Op dit moment is het familiebedrijf nog volledig in handen van de familie Zegna. Door de beursgang moet er sprake zijn van een waarde van 3,2 miljard dollar, omgerekend 2,7 miljard euro. Zegna is een specialist in mannenmode en dan specifiek voor het iets hogere segment. In totaal wordt er 38 procent van de aandelen voor de handel aangeboden. Met het opgehaalde geld wil de onderneming uitbreiden naar met name Azië en de Verenigde Staten.

Zorg dat je de basisprincipes onder de knie hebt

Wil je aandelen Zegna kopen, dan is het buitengewoon verstandig om eerst voldoende kennis op te doen. Dat kan prima elders op deze website. Je leest er alles over aandelen en beleggen, beurskoersen en uiteraard over de brokers. Je leert er bovendien beleggen met fictief geld, waardoor je leert beleggen zonder financiële risico’s. Aandelen Zegna kopen is pas een optie als je echt de basisprincipes onder de knie hebt.

Eerste Westerse winkel in China

Zegna opende in 1991 als eerste Westerse luxe herenmerk een eigen winkel in China. Inmiddels komt ongeveer 35 procent van de omzet van het bedrijf uit China. De verwachting is dat de beursgang 880 miljoen dollar op zal leveren. De familie houdt de resterende 62 procent van de aandelen in handen. Het is de bedoeling dat aandelen Zegna mogelijk wordt op de New York Stock Exchange. Voor de beursgang wordt gebruik gemaakt van een Spac, het eveneens Italiaanse Investindustrial. Dit bedrijf wordt geleid door de Italiaan Sergio Ermotti. Hij was lang bestuursvoorzitter van de Zwitserse bank UBS. Ermotti stopte daar eind vorig jaar. Zijn positie werd overigens ingenomen door de Nederlander Ralph Hamers.

Trend onder de luxere modezaken

Veel meer luxe modezaken kiezen voor een beursgang. Dat heeft te maken met het feit dat deze bedrijven bijzonder te lijden hebben gehad onder het coronavirus en er dus simpelweg behoefte is aan extra geld. Voor je aandelen Zegna gaat kopen, check je wel eerst de informatie die je elders op deze website vindt. Pas dan maak je namelijk serieus kans op rendement.