Aandelen Zomato kopen

Aandelen Zomato kopen

De Indiase voedselbezorger Zomato gaat naar de beurs. De startup doet daarmee nogal wat stof opwaaien. Het bedrijf kiest namelijk voor een beursgang op het moment dat de situatie in India schrijnend is vanwege Covid-19. Het aantal infecties groeit, net als het aantal mensen dat aan het virus overlijdt. Door de beursgang zou Zomato 1,1 miljard op kunnen strijken zo is de verwachting.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Zomato kopen; beursgang moet 1,1 miljard euro opleveren

Als het aan Zomato ligt echter, is aandelen Zomato kopen binnen afzienbare tijd gewoon mogelijk. De onderneming – en dat geeft het ook toe- profiteert nadrukkelijk van Covid-19. Lokale horeca en winkels moesten ondertussen hun deuren sluiten en ook in India werden aankopen vanaf dat moment vooral online gedaan. Zomato is toch al een grote speler. Het bezorgt elke maand liefst 70 miljoen maaltijden. Dat is zes keer zoveel als drie jaar geleden. Zomato is ondertussen actief in 24 landen, waarbij de focus ligt op de Aziatische landen. Het bedrijf heeft nu al een geschatte waarde van 5,4 miljard euro.

Lees altijd eerst de informatie op deze website

Wil je aandelen Zomato kopen dan doe je er verstandig aan eerst zoveel mogelijk informatie tot je te nemen. Dat kan prima via deze website, waar je alles over aandelen en beleggen leest en leert. Je maakt er kennis met de brokers en beurskoersen en leert er wat beleggen nou eigenlijk precies inhoudt. Beleggen is niet eenvoudig. Zonder voldoende kennis van zaken wordt het nog best lastig om een leuk rendement op je geïnvesteerde geld te maken. Zorg dus dat je goed op de hoogte bent van alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft.

Moment van de beursgang doet nogal wat stof opwaaien

India lijdt momenteel hevig. Voor veel mensen komt de melding van de beursgang dan ook als een donderslag bij heldere hemel. Er zijn immers wel andere zorgen in het land, dat de gezondheidsinfrastructuur bijvoorbeeld in het geheel niet op orde heeft. Dat Zomato naar de beurs gaat vinden de mensen in India geen probleem, wel het moment waarop aandelen Zomato kopen mogelijk wordt: middenin de grootste crisis waarmee het land ooit te maken kreeg.

Nu al de beursgang van het jaar in India

Toch is het niet bijzonder dat de onderneming juist nu voor de beursgang kiest. Het wil zo optimaal profiteren van de bijeffecten van Covid-19 en smeedt het ijzer nu het heet is. De beursgang van Zomato zal de beursgang van het jaar worden in dat land, zoveel is hu al duidelijk. Zomato is niet de enige voedselbezorger die profiteert van de crisis overigens. Bekende aanbieders als Deliveroo en Doordash besloten eerder ook middenin de crisis naar de beurs te gaan. Dat deden ze om precies dezelfde redenen als Zomato.

Voor aandelen Zomato kopen voor jou een optie wordt, check je wel altijd even de informatie op de website. Het maakt de kans op rendement alleen maar groter.