Aandelenkoers Thuisbezorgd.nl gestegen door coronacrisis

aandelenkoers Thuisbezorgd,nl flink gestegen
aandelenkoers Thuisbezorgd.nl flink gestegen

Nee, het is niet alleen maar kommer en kwel als we kijken naar de Nederlandse bedrijven in relatie tot de coronacrisis. De aandelenkoers Thuisbezorgd.nl is gestegen door de coronacrisis en goed ook.  Meteen na de uitbrak van het coronavirus was er een kleine dip, die schade is ondertussen ingelopen. Toen de restaurants de deuren sloten, ging het dak er af bij Takeaway.com, zeg maar de moeder van Thuisbezorgd.nl.

Aandelenkoers Thuisbezorgd.nl gestegen: 50 procent meer orders

Mensen gingen meer thuis werken en restaurants die de deuren sloten, Thuisbezorgd.nl kreeg het drukker als ooit tevoren. In het eerste kwartaal van dit jaar werden er liefst 50 procent meer bestellingen gedaan, dat aantal is zelfs groter dan voor de uitbraak van het coronavirus. Overigens heeft die stijging ook te maken met de overname van het Duitse bedrijf Delivery Hero.

Ook het orderbedrag ging in Nederland flink omhoog

In ons land ging ook het gemiddelde orderbedrag behoorlijk omhoog. Het maakt dat de aandelenkoers van Takeaway,com behoorlijk gestegen is. Zeer behoorlijk zelfs. Het bedrijf maakte ondertussen een groei door van tussen de 15 en 20 procent. Pas 20 juli worden overigens de cijfers bekend en kan precies gezegd worden wat de coronacrisis het bedrijf opleverde.

Wil je ook in de aandelen? Check hier alvast de beschikbare brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie