Ambitieuze Duitse expresvervoerder naar de beurs

Opnieuw gaat een ambitieuze Duitse expresvervoerder naar de beurs. Nog dit jaar namelijk, moet de beursgang van Trans-o-flex een feit zijn. De expresvervoerder hoopt met de beursgang een bedrag rond de 300 miljoen euro op te halen. Met dat geld wil het bedrijf vooral verder doorgroeien en een netwerk realiseren in Europa.

Ambitieuze Duitse expresvervoerder naar de beurs; bedrijf richt zich op uitbreiding binnen Europa

Trans-o-flex hoopt zowel de Duitse als de buitenlandse markt te interesseren voor de aandelen. Je zou het bedrijf overigens kunnen kennen van het speciaal temperatuur vervoer van farmaceutica en geneesmiddelen. Deze diensten biedt het vooral aan in Oostenrijk en Duitsland. Door een samenwerking met Eurotemp heeft Trans-o-flex ondertussen ook de markt in de Benelux enigszins verkend.  Dat smaakt naar meer. De expansiedrift van de vervoerder is groot en moet al snel na de beursgang concreet gestalte krijgen.

Beurswaarde van het Duitse bedrijf ligt rond de 1,2 miljard euro

In het eerste gedeelte van 2021 tekende de vervoerder voor een omzet van 264 miljoen euro. Het bedrijfsresultaat bedroeg 31 miljoen euro, een plus van precies 4 procent.  De beurswaarde van het Duitse bedrijf ligt inmiddels rond de 1,2 ,miljard euro. Wil jij straks eventueel aandelen Trans-o-flex kopen, dan doe je een beroep op brokers, ook wel eens makelaars in aandelen genoemd.  Het is zeer verstandig om de brokers met elkaar te vergelijken. Dit omdat er nogal wat verschillen kunnen ontstaan wat betreft de voorwaarden die de brokers rekenen. Vergelijken doe je hier.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie