Amerikaans consumentenvertrouwen slecht voor de aandelen op AEX

aandelen ING twee procent meer waard
aandelen ING twee procent mee waard

Amerikaans consumentenvertrouwen  slecht voor de aandelen AEX, zo bleek vandaag in Amsterdam. De aandelen gingen aanvankelijk naar winst, maar een rapport over het dalende consumentenvertrouwen in Amerika veranderde alles. Uiteindelijk leverde de AEX 0,1 procent in en eindigde het op 560,71 punten.

Amerikaans consumentenvertrouwen slecht voor de aandelen op AEX

De Midkap steeg wel met 1m2 procent en de Smallcaps leverden drie-tiende procent in. Na een goede start sijpelden de berichten uit Amerika door. Was het consumentenvertrouwen in Amerika in juli nog 91,7 procent, dat getal is nu 84,8. Er was gerekend dat het vertrouwen juist zou groeien naar zo rond de 94. Meteen was het gedaan met de opwaartste lijn van de aandelen in Amsterdam.

Financiële fondsen in de plus

Wel prima verging het de financiële bedrijven, ING bijvoorbeeld won twee procent waarde. ASR en ABN deden hetzelfde en Ayden won 2,7 procent.  Galapagos deed wat het al een tijdje doet. Het leverde ondertussen al meer dan een kwart van de waarde in. Daar kwam vandaag weer 3 procent bij. Ook Shell verloor: 3 procent.

Fugro van 12 naar 5 procent winst

In de Midkap scoorde Fugro een plus van 5 procent. Toch viel dat tegen, want eerder op de dag stond het aandeel op plus 12 procent. Air France KLM won ook, 1,3 procent. Wil je ook in aandelen? Bekijk en vergelijk hier de brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie