Beleggen met wisselgeld

Beleggen met wisselgeldBeleggen met wisselgeld? Dat is prima mogelijk. Heel erg prima zelf, met speciale dank aan Peaks. Meer dan een kwestie van het downloaden van de Peaks applicatie en het maken van een account is het niet. Overigens moet je om te beleggen met wisselgeld wel aangesloten zijn bij de Rabobank. Wil je behalve over Peaks ook meer weten over aandelen of gratis beleggen? Check dan de informatie elders op dit platform, hier op Alles over Aandelen.com dus.

Een rekening bij de Rabobank

Heb je een rekening bij de Rabobank en wil je met Peaks gaan beleggen? Dan kan. De afschrijvingen worden in dat geval afgerond naar de volgende euro en het wisselgeld wordt gebruikt voor je Peaks account. Voorbeeld? Je betaalt 12,50. Dit wordt dus naar de volgende euro afgerond, naar 13 euro dus. Het wisselgeld, 0,50 eurocent, wordt vervolgens naar je Peaks account gestort om mee te beleggen. Inderdaad, dit kan vooralsnog alleen als je een rekening hebt met de Rabobank. Heb je die niet, dan kun je er voor kiezen 1 euro per dag beschikbaar te maken om zo te beleggen met wisselgeld.

Voor mensen met een goed inzicht in de inkomsten en uitgaven

Beleggen met wisselgeld is voor mensen die slim met geld omgaan. Voor mensen die tenminste achttien jaar zijn en beschikken over een Nederlandse betaalrekening en die een BSN-nummer hebben. Bovendien moet je in het bezit zijn van een geldig identiteitskaart en een telefoon die draait op iOS (9.0) en Android (vanaf versie 4.4).  Peaks beleggen is echter vooral bedoeld voor mensen met een goed inzicht in de inkomsten en uitgaven en elke maand een beetje geld overhouden, voor mensen die geen schulden hebben en een mooi buffertje hebben voor onvoorziene uitgaven.

Toegankelijk beleggen

Peaks beleggen, beleggen met wisselgeld dus- is tot nu toe uitsluitend beschikbaar voor mensen die aangesloten zijn bij de ABN Amro, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Regio Bank en de Triodos Bank. Peaks staat voor toegankelijk beleggen. Advies krijg je niet, wel handvatten en je kiest uit verschillende portfolio. Steeds echter heb je zelf de regie. Jij legt in en jij neemt op. Je kunt al voor een bedrag van een 1 euro beleggen bij Peaks. Het is echter verstandig om toch vooral met een wat hogere inzet te starten. Reden? Je betaalt voor het gebruik van de app een euro, althans als de waarde van aandelen onder de 2500 euro ligt. Zijn je aandelen meer dan 2500 euro waard, dan betaal je 0,5 procent over het belegde geld per jaar.

Beleggen met wisselgeld met Peaks

Beleggen met wisselgeld wordt dus mogelijk gemaakt door Peaks, een onafhankelijke partij, die wel ondersteund wordt door de Rabobank maar dus niet van de Rabobank is. Daarnaast werkt Peaks samen met de Binck Bank, de Commerz Bank en bovendien is er een samenwerking met drie verschillende beurzen: Euronext Amsterdam, London Stock Exchange en de Deutsche Borse. Daarnaast loopt nog een samenwerking met Wakibi, een non-profit organisatie die kredietverleners en ondernemers in ontwikkelingslanden met elkaar weet te verbinden. Wil je voor je gaat beleggen eerst meer weten over beleggen en alles wat er op de beurs gebeurd? Volg dan de gratis cursus beleggen, elders hier op dit platform.

Andere manieren vinden om te beleggen? Bekijk deze brokers:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.