Beleggingsrekening

Nu aandelen kopen met een beleggingsrekening

Wat is een beleggingsrekening exact en wat kun je hiermee? Kun je bijvoorbeeld ook gewoon bankieren en rekeningen betalen met een dergelijke rekening, of kun je hiermee alleen aandelen kopen en verhandelen? Wanneer je wilt starten met beleggen dan heb je een beleggingsrekening nodig. Deze open je bij een broker, zoals Binck, Robeco of een van de andere brokers op de markt in Nederland. Vanuit deze rekening kun je aan de slag met het kopen van aandelen. De rekening kan dus niet worden gebruikt om facturen mee te betalen en om regulier mee te bankieren. De beleggingsrekening is puur bedoeld voor het beleggen of beleggen in beheer bij een broker.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De eventuele kosten van het beleggen vanuit een beleggingsrekening

Het beleggen vanuit een beleggingsrekening gaat gepaard met bepaalde kosten. Per brokers kunnen deze kosten verschillen. Het vergelijken van brokers voor het openen van een beleggingsrekening is dan ook een must. Hiermee kun je aanzienlijk besparen op het beleggen en houd je per saldo mogelijk meer ‘winst’ oftewel rendement over. Een voorbeeld hiervan zijn de transactiekosten. Bij het periodiek beleggen, waarbij je maandelijks een bepaald bedrag stort op jouw beleggingsrekening, komen deze kosten doorgaans te vervallen.

Ook dit verschilt per broker. Je betaalt eventueel tevens fondskosten voor het kopen van aandelen vanuit jouw beleggingsrekening. Op AllesOverAandelen.com maak je op basis van onafhankelijke informatie een duidelijke vergelijking tussen de brokers op de markt. Ook kun je desgewenst eerst een oefen-account (gratis) openen om te leren beleggen.

Zonder kennis je voordeel doen met het beleggen vanuit een beleggingsrekening

Wil je zonder moeite kunnen beleggen met een beleggingsrekening? Dan kun je kiezen voor het beleggen in beheer. Hierbij leg je geld in op de beleggingsrekening, waarna de experts van een bepaalde broker voor jou aan de slag gaan met het kopen van aandelen. Het doel is het opbouwen van een mooi eindbedrag met een goed rendement. Start nooit met het beleggen vanuit een beleggingsrekening zonder te beschikken over geld dat je eventueel kunt missen. Het beleggen biedt geen garantie voor een rendement. Het blijft tot op zekere hoogte speculeren.

Vergelijk nu de verschillende brokers voor het openen van een beleggingsrekening en profiteer van lage kosten of gratis transactietegoed. Via AllesOverAandelen.com vind je de beleggingsrekening die bij je past. Zo kun je ook als particulier starten met het beleggen en bouw je mogelijk een mooi kapitaal op. Dit is een goed alternatief voor het sparen bij de bank.