Beleggingsrekening

Nu aandelen kopen met een beleggingsrekening

Wat is een beleggingsrekening exact en wat kun je hiermee? Kun je bijvoorbeeld ook gewoon bankieren en rekeningen betalen met een dergelijke rekening, of kun je hiermee alleen aandelen kopen en verhandelen? Wanneer je wilt starten met beleggen dan heb je een beleggingsrekening nodig. Deze open je bij een broker, zoals Binck, Robeco of een van de andere brokers op de markt in Nederland. Vanuit deze rekening kun je aan de slag met het kopen van aandelen. De rekening kan dus niet worden gebruikt om facturen mee te betalen en om regulier mee te bankieren. De beleggingsrekening is puur bedoeld voor het beleggen of beleggen in beheer bij een broker.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Fisher Investments Nederland is een vermogensbeheerder en biedt haar klanten (met een vermogen van meer dan 350.000) een beleggingsplan op maat.
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

De eventuele kosten van het beleggen vanuit een beleggingsrekening

Het beleggen vanuit een beleggingsrekening gaat gepaard met bepaalde kosten. Per brokers kunnen deze kosten verschillen. Het vergelijken van brokers voor het openen van een beleggingsrekening is dan ook een must. Hiermee kun je aanzienlijk besparen op het beleggen en houd je per saldo mogelijk meer ‘winst’ oftewel rendement over. Een voorbeeld hiervan zijn de transactiekosten. Bij het periodiek beleggen, waarbij je maandelijks een bepaald bedrag stort op jouw beleggingsrekening, komen deze kosten doorgaans te vervallen.

Ook dit verschilt per broker. Je betaalt eventueel tevens fondskosten voor het kopen van aandelen vanuit jouw beleggingsrekening. Op AllesOverAandelen.com maak je op basis van onafhankelijke informatie een duidelijke vergelijking tussen de brokers op de markt. Ook kun je desgewenst eerst een oefen-account (gratis) openen om te leren beleggen.

Zonder kennis je voordeel doen met het beleggen vanuit een beleggingsrekening

Wil je zonder moeite kunnen beleggen met een beleggingsrekening? Dan kun je kiezen voor het beleggen in beheer. Hierbij leg je geld in op de beleggingsrekening, waarna de experts van een bepaalde broker voor jou aan de slag gaan met het kopen van aandelen. Het doel is het opbouwen van een mooi eindbedrag met een goed rendement. Start nooit met het beleggen vanuit een beleggingsrekening zonder te beschikken over geld dat je eventueel kunt missen. Het beleggen biedt geen garantie voor een rendement. Het blijft tot op zekere hoogte speculeren.

Vergelijk nu de verschillende brokers voor het openen van een beleggingsrekening en profiteer van lage kosten of gratis transactietegoed. Via AllesOverAandelen.com vind je de beleggingsrekening die bij je past. Zo kun je ook als particulier starten met het beleggen en bouw je mogelijk een mooi kapitaal op. Dit is een goed alternatief voor het sparen bij de bank.

Beleggingsrekening
5 (100%) 8 votes