Beleggingsrekening

Nu aandelen kopen met een beleggingsrekening

Wat is een beleggingsrekening exact en wat kun je hiermee? Kun je bijvoorbeeld ook gewoon bankieren en rekeningen betalen met een dergelijke rekening, of kun je hiermee alleen aandelen kopen en verhandelen? Wanneer je wilt starten met beleggen dan heb je een beleggingsrekening nodig. Deze open je bij een broker, zoals Binck, Robeco of een van de andere brokers op de markt in Nederland. Vanuit deze rekening kun je aan de slag met het kopen van aandelen. De rekening kan dus niet worden gebruikt om facturen mee te betalen en om regulier mee te bankieren. De beleggingsrekening is puur bedoeld voor het beleggen of beleggen in beheer bij een broker.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  
Top aandelen broker

Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De eventuele kosten van het beleggen vanuit een beleggingsrekening

Het beleggen vanuit een beleggingsrekening gaat gepaard met bepaalde kosten. Per brokers kunnen deze kosten verschillen. Het vergelijken van brokers voor het openen van een beleggingsrekening is dan ook een must. Hiermee kun je aanzienlijk besparen op het beleggen en houd je per saldo mogelijk meer ‘winst’ oftewel rendement over. Een voorbeeld hiervan zijn de transactiekosten. Bij het periodiek beleggen, waarbij je maandelijks een bepaald bedrag stort op jouw beleggingsrekening, komen deze kosten doorgaans te vervallen.

Ook dit verschilt per broker. Je betaalt eventueel tevens fondskosten voor het kopen van aandelen vanuit jouw beleggingsrekening. Op AllesOverAandelen.com maak je op basis van onafhankelijke informatie een duidelijke vergelijking tussen de brokers op de markt. Ook kun je desgewenst eerst een oefen-account (gratis) openen om te leren beleggen.

Zonder kennis je voordeel doen met het beleggen vanuit een beleggingsrekening

Wil je zonder moeite kunnen beleggen met een beleggingsrekening? Dan kun je kiezen voor het beleggen in beheer. Hierbij leg je geld in op de beleggingsrekening, waarna de experts van een bepaalde broker voor jou aan de slag gaan met het kopen van aandelen. Het doel is het opbouwen van een mooi eindbedrag met een goed rendement. Start nooit met het beleggen vanuit een beleggingsrekening zonder te beschikken over geld dat je eventueel kunt missen. Het beleggen biedt geen garantie voor een rendement. Het blijft tot op zekere hoogte speculeren.

Vergelijk nu de verschillende brokers voor het openen van een beleggingsrekening en profiteer van lage kosten of gratis transactietegoed. Via AllesOverAandelen.com vind je de beleggingsrekening die bij je past. Zo kun je ook als particulier starten met het beleggen en bouw je mogelijk een mooi kapitaal op. Dit is een goed alternatief voor het sparen bij de bank.