BenevolentAI via Spac naar de beurs

BenevolentAI via Spac naar de beurs. Aandelen BenevolentAI kopen kan namelijk op de Euronext in Amsterdam. Met de beursgang wil het bedrijf haar positie verder verstevigen. De gang naar de beurs kreeg overigens gestalte via een Spac, in dit geval Odyssey Aquisition. Door de fusie kreeg het bedrijf een bruto-opbrengst van 225 miljoen euro. 

BenevolentAI via Spac naar de beurs in Amsterdam 

BenevolentAI is een toonaangevend ai-enabled geneesmiddelenbedrijf in de klinische fase. Met de beursgang wil het de klinische lijn met geneesmiddelen verder versnellen en wil het blijven investeren in de technologie platform. BenevolentAI heeft het hoofdkantoor in Londen en heeft eveneens een kantoor in het Amerikaanse New York. Verder is er een onderzoeksfaciliteit in Cambridge. 

BenevolentAI werkt samen met AstraZeneca 

BenevolentAI hoopt geneesmiddelen te leveren met een hogere kans op klinisch succes, afgezet tegen de medicijnen die op traditionele wijze ontwikkeld worden. Het bedrijf is ondertussen ene bekende speler op deze markt geworden. Zo is er bijvoorbeeld een samenwerking met AstraZeneca tot stand gebracht. 

Nog sterkere positie voor de beurs in Amsterdam 

Bij de beursgang nam BenevolentAI geen halve maatregelen en liet het zich begeleiden door de beste banken en adviseurs. Zo werkten onder meer Goldman Sachs, J.P. Morgan en Zaoui & Co mee aan de beursgang van het vooruitstrevende bedrijf. Met de beursgang koos opnieuw een bedrijf dat via een Spac naar de beurs wilde voor Amsterdam. Dat is ondertussen eerder regel dan uitzondering en het geeft de beurs in de hoofdstad een steeds sterkere positie. Als je aandelen wilt kopen, dan krijg je te maken met brokers. Op deze website kun je de beste brokers vergelijken op basis van tarieven en voorwaarden. 

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.  

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie