Flatex

Je geld beleggen met Flatex

flatex
Flatex: goedkoop beleggen

Tegenwoordig zijn we allemaal op zoek naar een manier om ons geld iets te doen opbrengen. Als we het gewoon op onze spaarrekening laten staan, brengt het door de lage spaarrente helaas weinig op. Daarom moet je gaan kijken naar andere manieren om opbrengsten uit je geld te halen. Dit kan je op verschillende manieren doen, zoals met beleggen in aandelen. Als je hier nog geen ervaring mee hebt dan kan de drempel hoog zijn. Het beleggen in aandelen komt er op neer dat je een stukje van het bedrijf koopt. Wanneer het dus goed gaat met het bedrijf, dan pluk je hier mee de vruchten van. Maar vergeet ook niet dat wanneer het bedrijf verlies maakt, dit ook nadelig zal zijn voor jou. Wanneer je wil gaan beleggen in aandelen, kan je dit best doen met hulp van een broker. Er zijn tal van brokers op de markt en eentje daarvan is Flatex.

Open een rekening bij Flatex en start met beleggen

of lees meer informatie

Wow, geen transactiekosten!

Belangrijk om te weten is dat je je niet hoeft laten tegen te houden door torenhoge transactiekosten want bij Flatex is de transactiekost 0 euro. Ja, je leest het goed: geen transactiekosten! Jouw rekening wordt gratis beheerd, dit zowel voor aandelen als andere producten. Dit maakt dat al heel wat klanten hun geld belegd hebben bij dit bedrijf, ze hebben namelijk een portemonnee van 275.000 klanten. Wat heel gemakkelijk is, is dat je je belegging steeds kan opvolgen en bekijken dankzij de snelle, veilige mobiele app die ze hebben. Ook kan je gewoon op je laptop naar de mobiele website gaan om te kijken hoe het er voor staat.

Veiligheid eerst bij Flatex

Een van de grootste voordelen bij Flatex is dat het bedrijf een topservice biedt, dankzij hun jarenlange ervaring. Ze zijn in 2006 gestart met hun brokeractiviteiten in Duitsland en weten dus wel waar ze mee bezig zijn. Ze doen alles bovendien ook zelf zodat je geld in goede handen is. Ze hebben een eigen banksysteem zodat ze de allerbeste producten kunnen leveren. Ze hebben eigen datacenters en een team van 40 mensen waardoor alles dus onder eigen controle is. Wanneer je vragen hebt of wil starten kom je terecht bij de klantenservice en helpdesk van het bedrijf. Vanaf nu zijn ze dus ook gevestigd in Nederland en kan je hier ook je geld beleggen via hen. Beginnen met beleggen bij Flatex kan heel gemakkelijk door een rekening te openen.

Open een rekening bij Flatex en start met beleggen

of lees meer informatie