Coolblue pas na de zomer naar de beurs

aandelen Coolblue kopenCoolblue pas na de zomer naar de beurs. Het zal voor velen als een verrassing komen, maar het is wel de waarheid. Nadat CEO Pieter Zwart in februari liet weten dat zijn bedrijf nadacht over de beursgang en later bleek dat Coolblue toen al banken had gevraagd de beursgang te begeleiden, leek Coolblue haast te hebben met de beursgang. Nu echter wil het bedrijf juist meer tijd om de beursgang beter voor te bereiden.

Coolblue pas na de zomer naar de beurs; eerst de organisatie in orde maken

Coolblue zal nu pas na de zomer aanstalten maken om zich te melden op de beurs in Amsterdam. De aandeelhouders hebben gevraagd om meer voorbereidingstijd en aan dat verzoek wordt gehoor gegeven. Ook wat betreft de interne organisatie is een beursgang na de zomer beter. Dat heeft weer te maken met het tijdelijke vertrek van CFO en cijferspecialist Daphne Smit die uit de roulatie is vanwege zwangerschapsverlof. Coolblue wil dus de tijd een tijdelijke vervanger in te werken.

Omzet liet in 2020 een groei zien van 34 procent

Voorts wil Coolblue iemand aanstellen die zich bezig gaat houden met het onderhouden van contacten met beleggers en analisten. De investor relations heeft Coolblue voorlopig nog niet gevonden. Overigens draaide Coolblue uitstekend in 2020 en realiseerde het een omzet die 34 procent hoger lag ten opzichte van 2019. De omzet lag rond de 2 miljard euro.

Ook in aandelen? Check dan hier alvast de brokers.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie