Dramatische kwartaalcijfers voor Heineken

dramatische cijfers Heineken
dramatische cijfers Heineken

Dramatische kwartaalcijfers Heineken. Het was het gesprek van de dag vandaag op de beurzen, want de cijfers van de bierbrouwer waren nog minder dan verwacht. Onder de streep staat over het tweede kwartaal een min van 297 miljoen euro. Heineken liet via een zegsman weten nog steeds aan de verplichtingen te kunnen voldoen overigens.

Dramatische cijfers Heineken, mzet daalt met 16,4 procent in de eerste zes maanden

Ga er maar eens goed voor zitten. Heineken leverde in het tweede kwartaal 26,5 procent volume in Mexico in en zelfs 40 procent in Zuid Afrika. Verder liet Heineken weten dat de omzet in de eerste helft van 2020 met in totaal 16,4 procent is gedaald. Die cijfers hadden insiders eerder al voorspeld. Het biervolume dan, dan kelderde met 15,4 procent en ook de omzet per hectoliter staat behoorlijk onder druk. De netto omzet bedroeg nu 9,243 miljoen euro, over de eerste zes maanden van het jaar. Vorig jaar was dat nog 11,446 miljoen,

Operationele winst daalt met meer dan 50 procent

De operationele winst dan, die daalde het eerste haf jaar van 2020 met liefst 52.3 procent, de nettowinst zelfs met 75,8 procent naar precies 297 miljoen euro. Daarmee zijn we er nog niet. Heineken schreef bijvoorbeeld 196 miljoen af op de operatie in Papoea Nieuw Guinea en ook no eens 138 miljoen in Jamaica. Heineken sloot het eerste half jaar dan ook af met een verlies van een kleine 300 miljoen euro.. Heineken besloot ondertussen het interim dividend te schrappen en zegt alle financiële verplichtingen nog steeds te kunnen voldoen. Voorts zal getracht worden nog meer kosten te besparen de komende periode.

Wil j bekeggen? Check hier alvast de onvermijdelijke brokers

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie