EVgo gaat ook de beurs op

 

EVgo naar de beurs

EVgo gaat ook de beurs op, zoals steeds meer bedrijven binnen de wereld van de elektrische voertuigen dat doen. De producent van snelladers wil de beursgang in het tweede kwart van 2021 bewerkstelligen. Het bedrijf wil 2,6 miljard dollar. ophalen.

EVgo gaat ook de beurs op, samenwerking met een Spack

Om de beursgang te kunnen realiseren deed EVgo zaken met een Spack, een blanco cheque bedrijf, Het gecombineerde bedrijf dat straks ontstaat zal voor 74 procent in handen blijven van LS Power. Met het opgehaalde geld wil EVgo de komende vijf jaar nog eens 2700 snelladers laten plaatsen. De snelladers staan nu in elk geval op 800 verschillende plaatsen verdeeld over alle 34 Amerikaanse staten.

De markt zal verhonderdvoudigen

De snelladers van EVgo kunnen in een half uur negentig kilometer opladen en staat met alle snelladers samen voor elke maand opnieuw 5,4 miljoen emissievrije kilometers.  De wereld van de elektrische voertuigen is booming, Tot en met 2040 zal de markt zich verhonderdvoudigen.

575 miljoen dollar

EVgo heeft zo ongeveer 575 miljoen dollar in opbrengst door de bedrijfscombinatie met Climate Change Crisis Real Impact. De investeerders zijn Pacific Investment Management Company, fondsen en rekeningen die beheerd worden Blackrock, Wellington, Neuberger Berman Funds en Van Eck Associates Corporation. Het bedrijf staat onder leiding van Cathy Zoi en dat zal ook na de beursgang zo zijn.

Wil je ook in aandelen? Check dan hier alvast de brokers.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie