FXFlat

Kies je voor FXFlat, dan kies je voor een onafhankelijke online broker, een makelaar die met het hoofdkwartier gevestigd is in Ratingen nabij het Duitse Düsseldorf. FXFlat bied je gemak. Je kunt namelijk wereldwijd handelen met maar één account. Je koopt al Nederlandse aandelen vanaf 1,90 euro en Amerikaanse aandelen vanaf 0,01 dollar. Voorts is het een broker die maatschappelijk betrokken is.

Start met beleggen bij FXFlat

of lees meer informatie

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

FXFlat is er voor zowel de beginnende als de ervaren belegger

Behalve dat je zeer voordelig aandelen aanschaft, koop je via deze broker futures en opties vanaf 0,90 euro. Het aanbod ETF’s dat FXFlat je kan bieden is groot en je houdt zowel je aandelen als futures en opties heel gemakkelijk op één en dezelfde rekening. De broker biedt erg veel gebruiksgemak. Zo is een rekening openen een fluitje van een cent en iets dat je al binnen vijf minuten geregeld hebt. Het handelsplatform is wereldwijd actief en biedt een uitstekende klantenservice. FXFlat is geschikt voor zowel de beginnende belegger als de ervaren rot in het vak.

Voldoende basiskennis is essentieel

Voor je een broker kiest, wil je uiteraard eerst alles weten over beleggen en aandelen. Die informatie vind je hier, op deze website. Je vindt er relevante informatie over aandelen, brokers als bijvoorbeeld FXFlat, de aandelenkoersen, hoe je nou eigenlijk online kunt beleggen en kunt er zelfs een cursus beleggen volgen. Pas als je de basisprincipes van beleggen kent en onder de knie heeft en alles over aandelen weet, pas dan kies je een broker en ga je écht beleggen.

Betrouwbaar en actief op 135 verschillende beurzen

FXFlat is een online makelaardij die betrouwbaarheid wil uitstralen en voldoet aan de hoogste eisen. Het biedt het volledige spectrum activaklassen en financiële instrumenten. FXFlat is actief op 135 beurzen wereldwijd waardoor je als ervaren of beginnend belegger toegang hebt tot ontzettend veel markten. FXFlat biedt zeer gunstige voorwaarden. Bovendien vind je altijd het juiste instrument voor elke beleggingsstrategie, dus ook voor die strategie die jij op de beurs wilt toepassen.

Mensen in moeilijke levenssituaties

Kies je voor FXFlat, dan kies je voor een broker met maatschappelijke betrokkenheid. Al jaren ondersteunt deze broker namelijk instellingen en organisaties die zich richten op mensen die zich in moeilijke levenssituaties bevinden.

Wat heeft FXFlat je te bieden?

FXFlat is een broker die je gewone aandelen, ETF’s, futures en opties kan bieden. De broker is actief op 135 beurzen in heel de wereld en een broker die zowel geschikt is voor de beginnende belegger als de ervaren rot in het vak. Bij FXFlat kun je alles vanuit één account organiseren.

Hoe onderscheidt de broker zich?

Je opent al binnen vijf minuten een rekening bij deze broker, die het mogelijk maakt om, al voor minder dan 2 euro Nederlandse aandelen te kopen. Amerikaanse aandelen worden nog voordeliger aangeschaft. Ook het aanbod ETF’s is indrukwekkend groot en de klantenservice is meer dan uitstekend.

En hoe kan allesoveraandelen.com je van dienst zijn?

Voor je echt gaat bekeggen is het verstandig eerst kennis op te doen,. Dat kan hier, via deze website. Je vindt er alle mogelijke informatie over aandelen en beleggen en over brokers en aandelenkoersen. Pas als je de basisprincipes van bekeggen onder de knie hebt, is het verstandig je echt op de beurs te wagen.