Helpt Pfizer de wereld van Covid-19 af?

Pfizer: vaccin tegen Covid-19?
Pfizer: vaccin tegen Covid-19?

Helpt Pfizer de wereld van Covid-19 af? Het zou zomaar eens kunnen. In de derde  testfase heeft de Amerikaanse onderneming uitstekende resultaten geboekt met een vaccin tegen het coronavirus. ‘Ons vaccin is voor 90 procent effectief’, zo liet een woordvoerder van Pfizer weten, die voorts het woord ‘mijlpaal’  in de mond nam. Daarmee lijkt dus serieus sprake van een middel tegen het coronavirus.

Pfizer: aanvraag naar FDA is onderweg

Pfizer wil de resultaten binnen veertien dagen publiceren en  vervolgens een aanvraag bij medicijnenautoriteit FDA indienen. Wordt die gehonoreerd, dan kan het vaccin op de markt gebracht worden. De FDA is de Amerikaanse autoriteit. In een later stadium zal een aanvraag bij de EMA voor de Europese markt gedaan worden.

Professionals reageren ‘ingehouden positief’

Ondertussen reageren professionals ‘ingetogen positief’ op het nieuws van de Amerikaanse producent, een bedrijf dat bekend werd door het uitbrengen van onder andere Lipitor tegen cholesterol, Celebrex als uitstekingsremmer, Champix tegen roken en ook van Viagra, voor de man met erectieproblemen.

Samen met BioNTech

Pfizer ontwikkelde het vaccin overigens samen met het Duitse bedrijf BioNTech. Het nieuwe vaccin is getest onder 44.000 mensen. De deelnemers kregen twee keer een vaccin toegediend en in 90 procent van de gevallen werkte het vaccin prima. Het is daarom wellicht een goed idee aandelen Pfizer te kopen. Want dat bedrijf kan wel eens een middel in handen hebben dat de wereld weet te bevrijden van Covid-19 en krijgt het ongetwijfeld een ereplaats in de geschiedenisboeken.

Wil je ook in aandelen en bijvoorbeeld aandelen van deze Amerikaanse producent kopen, dan krijg je te maken met brokers. Je kunt ze hier alvast vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie