Hoe kan ik aandelen kopen?

Hoe kan ik aandelen kopen?

Aandelen kopen is een leuke manier om jouw geld te laten groeien. Beschik je over een bedrag aan spaargeld dat je opzij wilt zetten, bijvoorbeeld op een spaarrekening van de bank? Dan is het handelen in aandelen en aandelen kopen een interessante manier om meer rendement te behalen met jouw geld. Hoe kan ik aandelen kopen? Deze veel gehoorde vraag verdient een duidelijk antwoord. Tegenwoordig is het aandelen kopen niet meer slechts weggelegd voor degenen die professioneel actief zijn op de beurzen. Hoe kan ik aandelen kopen en zorgen voor een leuk bedrag aan geld voor plannen voor de toekomst? Het antwoord is wellicht eenvoudiger dan je denkt.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  
Top aandelen broker

Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Hoe kan ik aandelen kopen? Kan dit ook als particulier?

Tegenwoordig kan iedereen die de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt zelf aandelen kopen. Dit doe je simpelweg door een rekening te openen bij een broker. Via deze broker en vanuit jouw beleggingsrekening (dit is de benaming voor een dergelijke rekening bij een broker) kun je middels een handige app of vanuit een online platform, zelf aandelen kopen. Hoe kan ik aandelen kopen als ik geen verstand heb van het beleggen, maar toch wil kunnen meeprofiteren van deze populaire manier om geld te doen groeien?

Hoe kan ik aandelen kopen zonder verstand te hebben van het beleggen?

Naast het zelf aandelen kopen kun je met een beleggingsrekening bij een broker ook vaak kiezen voor het beleggen in beheer. Hierbij leg je geld in op jouw rekening bij de broker en geef je de broker toestemming om jouw geld te beleggen. Hierbij geef jij aan of men hierbij een laag, gemiddeld of een hoog risico mag lopen. Je kunt ervoor kiezen om jouw geld op de lange termijn te laten beleggen, maar korte termijn beleggen (ook wel speculeren genoemd) is ook een mogelijkheid.

Bij het lange termijn beleggen kan de broker starten met het beleggen van jouw geld met een hoog risico om zoveel mogelijk rendement te vergaren. Hierna kan men bijvoorbeeld overgaan naar het beleggen met een gemiddeld risico of met een laag risico. Hoe kan ik aandelen kopen met een klein bedrag? Is dat ook mogelijk?

Hoe kan ik aandelen kopen met een klein bedrag aan geld?

Je hoeft niet te beschikken over een enorm kapitaal aan geld om zelf te starten met het beleggen, of met het beleggen in beheer. Ook wanneer je bijvoorbeeld maandelijks een klein bedrag zou willen inleggen op een beleggingsrekening zijn er veel mogelijkheden om te profiteren van de voordelen van beleggen. Je kunt op AllesOverAandelen.com een vergelijking maken tussen de brokers op de markt die het zelf beleggen of beleggen in beheer aanbieden tegen lage kosten. Open je liever eerst een oefen-account? Ook dat is mogelijk. Hoe kan ik aandelen kopen? Je kiest voor de voordeligste manier op AllesOverAandelen.com.