Hyundai wil snel met Boston Dynamics naar de beurs

Hyundai wil snel met Boston Dynamics naar de beurs.  Insiders verwachten dat de beursgang al binnen afzienbare tijd plaats zal vinden. Hyundai is voor 80 procent eigenaar van Boston Dynamics.  Van Hyundai is bekend dat het zo snel mogelijk winst wil maken met het bedrijf.

Hyundai wil snel met Boston Dynamics naar de beurs

Boston Dynamics s een bedrijf dat robots bouwt dat het gedrag van mensen kan simuleren. Niet voor niets  zijn SpaceX en het Amerikaanse leger twee van de belangrijkste kanten van de onderneming. Boston Dynamics startte in 1992 als een vertakking van het Massachusetts Institute of Technology. Het bedrijf kende vanaf die tijd verschillende eigenaren. Zo nam Alphabet de onderneming in 2013 over en werd Softbank in 2017 eigenaar. Hyundai is sinds 2021 eigenaar van Boston Dynamics.

Boston Dynamics scoorde goed in 2020

Over de omzet van Boston Dynamics is niet heel veel bekend. Wel haalde het sinds de oprichting voor 37 miljoen dollar aan financieringen binnen. Ook is bekend dat in 2020 rond de 250 sportrobots van de hand werden gedaan, en dat voor een prijs van 75.000 dollar per stuk. Ook de verkoop van Picks, een verbetering van al bestaande robots, verliep goed in 2020.  Overigens is RE2 een van de grootste en meest bekende concurrenten van Boston Dynamics.

Vergelijk op deze website alvast de beschikbare brokers

Wil je straks ook aandelen Boston Dynamics kopen? Dan de je er verstandig aan om hier eerst de brokers met elkaar te vergelijken. Alleen al het feit dat de tarieven nogal verschillend zijn maakt vergelijken zeer de moeite waard.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

 

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie