Koersdoelen PostNL en Unilever verhoogd

koersdoel PostNl opnieuw verhoogd
Koertsdoel PostNl opnieuw verhoogd

De koersdoelen PostNL en Unilever zijn verhoogd vanochtend. Het koersdoel van Unilever ging van 54 naar 55 euro en dat van PostNL van 3,25 euro naar 3,40 euro.  Zeker die van Unilever mag best verrassend genoemd worden.

 

Koersdoelen PostNL en Unilever verhoogd, advies Unilever blijft Outperform

Wie namelijk kijkt naar de cijfers die ziet dat het de verwachting is dat Unikever 1 procent minder omzetgroei zal maken, en dat is veel. Toch kan het bedrijf de concurrentie aan blijven gaan zo is gebleken. Dit kan bovendien zonder in te boeten op de marges. Bovendien bleek Credit Suisse van oordeel dat Unilever zeker in India, Indonesië en Brazilië naar verwachting sterk uit de crisis zal komen. Dat was de reden het koersdoel te verhogen voor Unilever. Overigens consolideerde Credit Suisse wel het advies Outperform.

Zelfs dividend lijkt een optie

ING verhoogde het koersdoel PostNL van 3m25 euro naar 3,40 euro. Het Koopadvies bleef daarbij overeind. Reden waren de goede cijfers van het tweede kwartaal, reden voor PostNL om de winstramingen al te verhogen.  Reden voor de goede cijfers was ook het minder sterk dalen van het briefpostvolume. Veelbelovend waren de pakketvolumes. die alleen maar blijven groeien. Door de goede cijfers lijkt zelfs dividend in beeld te komen ondertussen.

Ook in aandelen. Check hier de brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie