Rustige handel en kleine plus voor de AEX

mooie winst voor Afen
mooie winst voor Alfen

Conclusie na een beursdag in Amsterdam? Rustige handel en kleine plus voor de AEX.  Uiteindelijk sloot de AEX af op 562,94 punten. Dat betekende een kleine plus van 0,4 procent. Ondertussen blijken bepaalde fondsen toch wel weer erg afhankelijk van de toenemend aantal corona besmettingen, Ryanair schrapte al 20 procent van de vluchten en Air France KLM zag het aandeel vandaag 3,6 procent in waarde dalen.

Rustige handel en kleine plus voor de AEX, zorgen om Unibail-Rodamco Westfield

Grote zorgen waren er andermaal om de aandelen van Unibail-Rodamco Westfield. Het aandeel leerde weer 4,9 procent in. Dat zou de onderneming nopen tot het uitgeven van extra aandelen. Althans, die geruchten gaan. Ondertussen zou Unibail-Rodamco Westfield al een bedrag tussen de 5 en 9 miljard nodig zijn om de gevolgen van corona het hoofd te kunnen bieden. Unibail-Rodamco Westfield zegt zelf nog niet te weten wat het gaat doen om de tekorten aan te zuiveren.

De techfondsen scoorden goed in Amsterdam

De techfondsen deden het goed vandaag. ASML win 1,6 procent, ASMI zelfs 2,2 procent, Besi won op de midcap nog meer: 2,9 procent. Op de AEX bleek Ayden de grootste stijger met een plus van 2,3 procent, op de AMX won Fugro 2,5 procent. Bij de kleinere aandelen won Alfen fors, liefst 3,6 procent namelijk.

Ook in aandelen? Check hier alvast de brokers.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie