Kraken volgt voorbeeld rivaal Coinbase

Aandelen Kraken kopen

Kraken volgt voorbeeld rivaal Coinbase en gaat naar de beurs. Die beursgang moet nog dit jaar concreet worden. Topman en oprichter Jesse Powell liet weten dat er achter de schermen koortsachtig gewerkt wordt om de beursgang voor elkaar te krijgen. Coinbase boerde erg goed door de beursgang en dat wil ook Kraken met de beursgang graag bewerkstelligen.

Kraken volgt voorbeeld rivaal Coinbase; bedrijf nu al op een waarde van 20 miljard dollar geschat

Kraken is, voor de duidelijkheid, een Amerikaans handelsplatform voor cryptomunten. Het bedrijf bestaat vanaf 2011, toen het opgericht werd in San Francisco. Directe aanleiding was het stoppen van MT. Gox na een beveiligingsinbreuk. Het is vervolgens snel gegaan met Kraken, dan nu al zes miljoen gebruikers heeft in 190 landen en door insiders gewaardeerd wordt op 20 miljard dollar.

Kraken als grote slokop

Zeker de laatste jaren nam Kraken de ene na de andere branchegenoot over. In 2016 bijvoorbeeld, slokte het het Amerikaanse Coinsetter op, later volgde het Canadese Cavirtex en het Nederlandse CleverCoin. Ook Gildera, Cryptowatch, Crypto Facilities, OTC Desk en Bit Trader zijn ondertussen van Kraken.

Wil je straks aandelen Kraken kopen? Dan ben je aangewezen op brokers. En die brokers die kun je hier alvast met elkaar vergelijken. Handig, want de voorwaarden kunnen per broker behoorlijk verschillen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie