Krijgt de economie een impuls met Joe Biden als president

Zorgt Joe Biden vvoor een economische impuls?
Zorgt Joe Biden voor een economische impuls

Krijgt de economie een impuls met Joe Biden als president? Want dat Biden de 46e president van Amerika wordt staat nu wel vast. Officieel is het nog niet, maar CNN en AP brachten net het nieuws dat Biden de nieuwe president wordt. Er is op de wereld een persoon die denkt dat het niet zo’n vaart zal lopen. Inderdaad, dat is de huidige president Donald Trump.

Krijgt de economie een impuls en houdt Biden woord?

Trump zegt dat er fraude is gepleegd tijdens de verkiezingen en zegt dat de strijd nog niet  gestreden is. Trump is bovendien van mening dat de media Biden heeft geholpen. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van een man die niet tegen zijn verlies kan en op dit moment achter elke boom een vijand ziet. Hoewel de stemmen nog niet geteld zijn, is de kans kleiner dan 0,01 procent dat Trump alsnog met de winst aan de haal gaat. Trump dreigt overigens met rechtszaken en zal zijn plaats niet zomaar afstaan. De grote vraag is nu Joe Biden president wordt wat er gaat gebeuren. Krijgt de economie een impuls door  de democraat, die wel al beloofde een impuls te willen geven door een fikse financiële injectie? Dan is dat goed nieuws voor de beurs.

Getekend door het leven

Als Biden woord houdt, is dat goed nieuws voor de beurs. Want als het de Amerikaanse bedrijven goed gaat, gaat het op de beurs ook beter.  Joe Biden heeft in elk geval een lange carrière achter de rug. Ervaring kan hem op politiek vlak niet ontzegd worden. Bovendien is hij getekend door het leven. Vlak voor híj aangesteld werd als senator in Delaware in 1972, overleed zijn vrouw Neilia en zijn 1-jarige dochter Amy bij een auto-ongeluk.

Misschien is de benoeming van een nieuwe president van Amerika wel een mooi moment om ook in aandelen te gaan. Check hier alvast de brokers.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie