Mexem Broker

Mexem broker

Mexem is een broker die danig aan de weg timmert en ook voor particulieren wereldwijd beleggen mogelijk maakt. Je opent gemakkelijk en helemaal gratis een rekening en ook het beheren van de rekening doe je zonder dat je er voor hoeft te betalen. Mexem staat ook bekend vanwege de lage kosten per order. Daarmee is de opmars waaraan deze broker bezig is al voor het grootste deel verklaard.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Nu € 50,- tegoed cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten.Gemiddeld rendement op de investering: 64% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Openbank: Geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-advisor
Laten beleggen
Met de Openbank Robo-Advisor kan je geautomatiseerd beleggen. Start al vanaf € 500. Bekijk online het rendement op je beleggingen. Je bepaalt zelf wanneer je het geld opneemt. Start nu met verantwoord beleggen samen met het beleggingscomité van Openbank >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Toonaangevende broker in Europa

Mexem is een toonaangevende broker in Europa en is vooral bekend geworden vanwege de lage tarieven. Het staat onder supervisie van CySec en staat in ons land geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten. Mexem is krachtig genoeg om professionele handelaren van dienst te kunnen zijn en is evengoed te gebruiken door de beginnende belegger. Ook dat is iets dat van Mexem een bijzondere speler maakt in de wereld van de brokers.

Handelsplatform wordt gerekend tot een van de beste ter wereld

Als je in aandelen wilt en wilt beleggen, dan ben je afhankelijk van brokers. Binnen de beschikbare brokers heeft Mexem broker zich in sneltreinvaart een sterke positie weten te bemachtigen. Die opmars is simpel te verklaren. Mexem biedt namelijk heel erg veel en maakt het ook de beginnende belegger wel heel erg gemakkelijk. Niet voort niets werd de broker en dan specifiek het handelsplatform al in 2020 door vakblad Barron’s uitgeroepen tot een van de beste ter wereld. Uiteraard is ook mobiel beleggen prima mogelijk bij deze moderne aanbieder.

Mexem broker reviews en ervaringen

Uit de reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maken van het handelsplatform blijkt dat Mexem gewoon veel te bieden heeft. Zo kun je gemakkelijk rapporten en analyses samenstellen. Deze kunnen je nadrukkelijk helpen om steeds de beste beleggingsbeslissingen te nemen. Mexem biedt eveneens een tool die steeds aangeeft hoeveel risico je loopt met je portefeuille en daarover zijn de meeste gebruikers erg tevreden. En ook al geprezen tool die Mexem biedt is Smart Routing. Dat wil niets anders zeggen dan dat het platform zelf zoekt naar de beste prijs voor dat aandeel dat je aan wilt schaffen. Er is bijzonder weinig kritiek op het platform van Mexem in elk geval. De mensen die er gebruik van maken, piekeren er niet over om over te stappen naar een andere broker.

Ook brede aanbod spreekt in het voordeel van Mexem broker

Het is snel gegaan met Mexem broker. Je kunt met deze broker tegenwoordig al op 135 beurzen handelen en dat in 33 verschillende landen. Behalve de Europese landen kun je met Mexem ook handelen in Amerika, Canada, Mexico, Brazilië, Australië, Japan, India, Hongkong, Singapore, Zuid Korea en Zuid Afrika. Bij Mexem kun je handelen in aandelenopties, futures, obligaties, valuta, metalen, sprinters, turbo’s en ETF’s. Ook dit brede aanbod spreekt nadrukkelijk in het voordeel van de broker.