Mexem Broker

Mexem broker

Mexem is een broker die danig aan de weg timmert en ook voor particulieren wereldwijd beleggen mogelijk maakt. Je opent gemakkelijk en helemaal gratis een rekening en ook het beheren van de rekening doe je zonder dat je er voor hoeft te betalen. Mexem staat ook bekend vanwege de lage kosten per order. Daarmee is de opmars waaraan deze broker bezig is al voor het grootste deel verklaard.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Toonaangevende broker in Europa

Mexem is een toonaangevende broker in Europa en is vooral bekend geworden vanwege de lage tarieven. Het staat onder supervisie van CySec en staat in ons land geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten. Mexem is krachtig genoeg om professionele handelaren van dienst te kunnen zijn en is evengoed te gebruiken door de beginnende belegger. Ook dat is iets dat van Mexem een bijzondere speler maakt in de wereld van de brokers.

Handelsplatform wordt gerekend tot een van de beste ter wereld

Als je in aandelen wilt en wilt beleggen, dan ben je afhankelijk van brokers. Binnen de beschikbare brokers heeft Mexem broker zich in sneltreinvaart een sterke positie weten te bemachtigen. Die opmars is simpel te verklaren. Mexem biedt namelijk heel erg veel en maakt het ook de beginnende belegger wel heel erg gemakkelijk. Niet voort niets werd de broker en dan specifiek het handelsplatform al in 2020 door vakblad Barron’s uitgeroepen tot een van de beste ter wereld. Uiteraard is ook mobiel beleggen prima mogelijk bij deze moderne aanbieder.

Mexem broker reviews en ervaringen

Uit de reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maken van het handelsplatform blijkt dat Mexem gewoon veel te bieden heeft. Zo kun je gemakkelijk rapporten en analyses samenstellen. Deze kunnen je nadrukkelijk helpen om steeds de beste beleggingsbeslissingen te nemen. Mexem biedt eveneens een tool die steeds aangeeft hoeveel risico je loopt met je portefeuille en daarover zijn de meeste gebruikers erg tevreden. En ook al geprezen tool die Mexem biedt is Smart Routing. Dat wil niets anders zeggen dan dat het platform zelf zoekt naar de beste prijs voor dat aandeel dat je aan wilt schaffen. Er is bijzonder weinig kritiek op het platform van Mexem in elk geval. De mensen die er gebruik van maken, piekeren er niet over om over te stappen naar een andere broker.

Ook brede aanbod spreekt in het voordeel van Mexem broker

Het is snel gegaan met Mexem broker. Je kunt met deze broker tegenwoordig al op 135 beurzen handelen en dat in 33 verschillende landen. Behalve de Europese landen kun je met Mexem ook handelen in Amerika, Canada, Mexico, Brazilië, Australië, Japan, India, Hongkong, Singapore, Zuid Korea en Zuid Afrika. Bij Mexem kun je handelen in aandelenopties, futures, obligaties, valuta, metalen, sprinters, turbo’s en ETF’s. Ook dit brede aanbod spreekt nadrukkelijk in het voordeel van de broker.