Mister Spex eindelijk naar de beurs

Aandelen Mister Spex kopen

Eindelijk is het zover. Mister Spex eindelijk naar de beurs. Al veel langer was er sprake van een beursgang, steeds kwam het er niet van. Nu moeten binnen afzienbare tijd echter aandelen Mister Spex te koop zijn op de beurs in Frankfurt. Jefferies en Berenberg moeten de beursgang begeleiden.

Mister Spex eindelijk naar de beurs van Frankfurt

Het is de bedoeling dat Mister Spex met de beursgang rond de 300 miljoen euro op gaat halen. Daarmee zou de waarde op ongeveer 1 miljard euro komen te liggen. Met het opgehaalde geld is Mister Spex van plan om nog meer winkels in Duitsland en ook in andere Europese landen te openen.

In eerste instantie een pure online brillenwinkel

Mister Spex werd in 2007 opgericht. Destijds nog als pre online brillenwinkel. In 2016 echter, opende het in Berlijn toch een fysieke winkel. Momenteel is Mister Spex in tien landen actief en zijn er al meer dan veertig winkels geopend. Mister Spex werkt via een multi-chanel principe en heeft in dat kader een partnerschap met ruim vijfhonderd opticiens. Deze partners leveren diensten die Mister Spex zelf niet kan bieden. Denk maar eens aan het uitvoeren van oogmetingen en het passen van brillen.

Vergelijk hier alvast de brokers

Mister Spex is momenteel al een van de grootste Europese online opticiens. En die positie zal door de naderende beursgang alleen maar sterker worden. Wil je straks aandelen Mister Spex kopen? Dan doe je een beroep op brokers. Je kunt ze hier alvast vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie