Netflix populair in Nederland: wil jij aandelen Netflix kopen?

Netflix aandelenNetflix is in vogelvlucht mateloos populair geworden in Nederland. Logisch ook, want de moderne consument wil kunnen kiezen. Met Netflix bepaal je zelf wat je wanneer kijkt en waarop (TV of tablet). Met deze populariteit komt ook meteen de vraag naar boven of het nu een goed moment is om aandelen Netflix te kopen. 

Nu aandelen Netflix kopen?

Wanneer het een goed moment is om aandelen Netflix te kopen is lastig te zeggen. Helaas kunnen we nog steeds niet met een glazen bol zien hoe de aandelen Netflix zich ontwikkelen. In Nederland zijn inmiddels meer dan 1 miljoen abonnees. Wereldwijd zijn dat er ruim 45 miljoen. De aandelen Netflix fluctueren aanzienlijk in waarde. Dat maakt het enerzijds lastig om te bepalen wat het beste moment is om aandelen Netflix te kopen of verkopen.

Koers aandelen Netflix laag

Op dit moment staat de koers voor aandelen Netflix op 368 dollar. In september van dit jaar stonden aandelen Netflix op een bedrag van 481 dollar. Dat is een aanzienlijk verschil in relatief korte tijd. Of de aandelen Netflix het laagste punt hebben bereikt is niet te voorspellen, maar wie het koersverloop van aandelen Netflix bekijkt, ziet dat ze zo maar weer sterk kunnen gaan stijgen.

Jij bepaalt zelf

Aandelen kopen brengt altijd een risico met zich mee. Dat geldt natuurlijk ook voor de aandelen Netflix. Maar indien je wat geduld op kunt brengen en gevoel hebt voor de handel, is het een idee om je eens te verdiepen in de aandelen Netflix. In korte tijd heeft het bedrijf een stevige positie opgebouwd. Natuurlijk moet Netflix het opnemen tegen het ‘gratis’ online aanbod. Maar de kritische consument wil ook kwaliteit. Deze kwaliteit wordt door Netflix geboden. Tegen een relatief laag bedrag per maand beschik je over de nieuwste films en series. De beeldkwaliteit is uitstekend en iedere week wordt het aanbod weer vernieuwd. Voor de belegger zijn aandelen Netflix een uitdaging. Ga jij die uitdaging aan?

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie