Nextdoor wil na beursgang doorgroeien

Nextdoor wil na beursgang doorgroeien. En als het goed is, komt die optie er ergens in het vierde kwartaal, want dan zal de beursgang plaats vinden. Nextdoor is een app die bewoners van een buurt of dorp met elkaar in contact brengt.

Nextdoor wil na beursgang doorgroeien en nog meer mensen binden

Nirav Tolia bedacht de app in 201. Hij zag met lede ogen het gebrek aan samenhang in de Amerikaanse wijken aan. Dat moest anders en de ontwikkeling van de app moest een eerste aanzet zijn tot meer samenhang. Nextdoor zegt dat een op de drie huishoudens in Amerika gebruik maakt van de app. Met de beursgang en het opgehaalde geld wil de onderneming doorgroeien. Het wil nieuwe producten ontwikkelen en op die manier nog meer mensen en buurten binden.

Na Amerika was Nederland tweede land waar de app gebruikt werd

Na de lancering van de app in Amerika, was Nederland het tweede land waar de app actief gebruikt werd. Volgens de onderneming maken in ons land zo rond de 10.000 buurten gebruik van de app. Tolia vindt dat de ontwikkelingen echter niet snel genoeg gaan en zoekt via een beursgang nieuw kapitaal.

Beursgang gaat plaatsvinden door fusie met een Spac

Om de beursgang te realiseren gaat Nextdoor fuseren met een Spac in de vorm van Khosla Ventures Acquisition. Nextdoor werd enige tijd geleden overigens beschuldigd van het verspreiden van racistische taal. Met een cookiewall is dat probleem echter opgelost. Als het aan Tolia ligt, vindt de beursgang van Nextdoor in het vierde kwartaal van dit jaar plaats. Wil jij straks eventueel ook aandelen Nextdoor kopen? Dan doe je een beroep op brokers, makelaars in aandelen. Je kunt de voorwaarden van de verschillende brokers hier alvast met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie