Nu aandelen kopen?

Nu aandelen kopen? Of later?

Wil je nu aandelen kopen? Dan ben je een van de velen die kiezen voor het mogelijk opbouwen van een mooie som aan geld middels deze populaire manier van kapitaal vergaren. Ook particulieren kunnen tegenwoordig makkelijk starten met het beleggen. Zelfs wanneer je geen kennis hebt van het beleggen kun je mogelijk een leuk rendement behalen op deze manier. Je hoeft dus geen tijd en moeite te investeren in het beleggen, maar kiest simpelweg voor een broker waarbij je in beheer kunt beleggen. In dat geval kies je voor een broker die voor jou aan het werk gaat met jouw geld. Nu aandelen kopen is eenvoudiger dan je wellicht denkt. Uiteraard kun je ook kiezen voor een broker waarbij je zelf actief kunt starten met aandelen kopen en verhandelen.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Fisher Investments Nederland is een vermogensbeheerder en biedt haar klanten (met een vermogen van meer dan 350.000) een beleggingsplan op maat.
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Nu aandelen kopen en starten met beleggen

Voor de een is het een spannende sport, voor de ander is het nu aandelen kopen een manier om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de toekomst. Het aandelen kopen biedt overigens geen garantie voor een positief resultaat of rendement. In dit opzicht verschilt het aandelen kopen van het sparen bij de bank. Bij de bank staat jouw geld veilig op een spaarrekening, waarbij je recht hebt op een (vaak lage) rente. Met succesvol beleggen heb je de kans om met nu aandelen kopen succesvol te speculeren op een groei in de waarde van de door jou gekochte aandelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer consumenten kiezen voor het nu aandelen kopen met een oogje op de toekomst.

Waarom zou je nu aandelen kopen?

Waarom zou je nu aandelen kopen? Het starten met aandelen kopen is een mooie manier om voor de toekomst jouw kans op een leuk kapitaal te vergroten. Zo kun je nu aandelen kopen voor het sparen voor een verbouwing, of wellicht wil je zorgen voor een mooie aanvulling op jouw pensioen. Ook de studie van een kind in de toekomst of het maken van een grote reis zijn veel gehoorde redenen voor het nu aandelen kopen. Gebruik hiervoor alleen geld dat je opzij kunt leggen en langer kunt missen. Ook de keuze van de juiste broker met lage transactietarieven is een must bij het nu aandelen kopen. Minder kosten is immers meer rendement.

Start met nu aandelen kopen en vergelijk de brokers op AllesOverAandelen.com op basis van onafhankelijke informatie. Start eventueel met een gratis oefen-account of kies voor het beleggen in beheer. Nu aandelen kopen is mogelijk voor iedereen boven de 18 jaar.

Nu aandelen kopen?
Was deze informatie nuttig?