Nu aandelen kopen?

Nu aandelen kopen? Of later?

Wil je nu aandelen kopen? Dan ben je een van de velen die kiezen voor het mogelijk opbouwen van een mooie som aan geld middels deze populaire manier van kapitaal vergaren. Ook particulieren kunnen tegenwoordig makkelijk starten met het beleggen. Zelfs wanneer je geen kennis hebt van het beleggen kun je mogelijk een leuk rendement behalen op deze manier. Je hoeft dus geen tijd en moeite te investeren in het beleggen, maar kiest simpelweg voor een broker waarbij je in beheer kunt beleggen. In dat geval kies je voor een broker die voor jou aan het werk gaat met jouw geld. Nu aandelen kopen is eenvoudiger dan je wellicht denkt. Uiteraard kun je ook kiezen voor een broker waarbij je zelf actief kunt starten met aandelen kopen en verhandelen.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Nu aandelen kopen en starten met beleggen

Voor de een is het een spannende sport, voor de ander is het nu aandelen kopen een manier om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de toekomst. Het aandelen kopen biedt overigens geen garantie voor een positief resultaat of rendement. In dit opzicht verschilt het aandelen kopen van het sparen bij de bank. Bij de bank staat jouw geld veilig op een spaarrekening, waarbij je recht hebt op een (vaak lage) rente. Met succesvol beleggen heb je de kans om met nu aandelen kopen succesvol te speculeren op een groei in de waarde van de door jou gekochte aandelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer consumenten kiezen voor het nu aandelen kopen met een oogje op de toekomst.

Waarom zou je nu aandelen kopen?

Waarom zou je nu aandelen kopen? Het starten met aandelen kopen is een mooie manier om voor de toekomst jouw kans op een leuk kapitaal te vergroten. Zo kun je nu aandelen kopen voor het sparen voor een verbouwing, of wellicht wil je zorgen voor een mooie aanvulling op jouw pensioen. Ook de studie van een kind in de toekomst of het maken van een grote reis zijn veel gehoorde redenen voor het nu aandelen kopen. Gebruik hiervoor alleen geld dat je opzij kunt leggen en langer kunt missen. Ook de keuze van de juiste broker met lage transactietarieven is een must bij het nu aandelen kopen. Minder kosten is immers meer rendement.

Start met nu aandelen kopen en vergelijk de brokers op AllesOverAandelen.com op basis van onafhankelijke informatie. Start eventueel met een gratis oefen-account of kies voor het beleggen in beheer. Nu aandelen kopen is mogelijk voor iedereen boven de 18 jaar.