Olieprijs crasht opnieuw uit angst voor tweede corona golf

olieprijs crasht opnieuw in Amerka
Olieprijs crasht opnieuw in Amerika

De hoop dat het met de  olieprijs in Amerika wel goed zou komen na alle inspanningen die gedaan zijn, lijkt ijdele hoop te zijn. Opnieuw zijn de olieprijzen gekelderd. Gecrasht zelfs. De angst voor een tweede corona golf wint het van de hoop op betere tijden. Helemaal vreemd is de angst niet overigens, in Amerika is in delen weer een stijgend aantal mensen met Covid 19 besmet.

Het kan snel gaan, zo bleek maar weer eens. Woensdag nog, sloot de prijs voor een vat West Texas Intermediate rond de 40 dollar, de hoogste stand sinds maanden. Donderdag echter zag alles er anders uit en scoorden alle aandelen zwak, olie wel in het bijzonder Een aandeel olie werd vandaag namelijk 3,26 dollar minder waard, een daling van 8,2 procent. Die daling lijkt niet zomaar.

Zoals gesteld heeft de daling te maken met nieuwe besmettingen van Covid 19 maar ook met de olievoorraden die in Amerika aar recordhoogte groeien. Het is dus duidelijk niet gelukt de voorraden weg te werken waardoor snelle verbetering niet aan de orde zal zijn. Vanwege de overschotten in Amerika besloten de OPEC en Rusland eerder al minder olie te produceren. Met de kennis van nu heeft dat niet voor het gewenste effect gezorgd. De kans dat het aandeel nog minder waard wordt is groter dan de kans op herstel van de prijs.

Als je in aandelen gaat, krijg je te maken met brokers. Vergelijk ze hier,

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie