Aandelen op Europese beurzen zijn nu al vier dagen minder waard

ING ziet waarde aandelen slinken
ING ziet waarde aandelen slinken

Het begint bijna te wennen. De aandelen op Europese beurzen zijn nu al vier dagen minder waard. Het ontbreekt dus ook op de AEX in Amsterdam aan wat men aanjagers noemt Er is twijfel en dat leverde ook vanochtend weer een koersdaling op, nu van 1,9 procent. Onder de kenners van de beurs wordt verschillend gedacht over de kentering die er toch zal moeten komen.

Aandelen op Europese beurzen minder waard; insiders verwachten snelle kentering

De grootste groep insiders verwacht dat het tij snel zal keren. De beleggers nemen rust, maar gezien het versoepelen van de lockdown maatregelen vanwege het coronavirus én de macrocijfers over het herstel van de economie kan het niet anders of er is straks wel weer de bereidheid om risico’s te nemen. Anderen menen dat de situatie zoals die er nu is nog wel even aan zal houden.

Alleen Unilever kleurt groen

Feit is dat vanochtend bij de hoofdfondsen alleen Unilever het goed deed. Het aandeel werd 2,5 procent meer waard. Misschien dat dit te maken heeft met het feit dat de organisatie eindelijk het duale systeem heeft afgezworen. Minder verging het de financiele sector en de verzekeraars, ING, ABN Amro, de NN Group,  Aegon en ASR verloren zo tussen de 4 en 6 procent. Ook Shell deed mee en zag de aandelen 4,8 procent in waarde dalen.

Just Eat gaat naar Amerika

Woensdag was JustEat-Takeaway de grote verliezer met een waardedaling van de aandelen van liefst 13 procent. Vandaag kwam het nieuws dat de maaltijdverzorger GrubHub overnam, middels een aandelenruil. Daardoor lijkt JustEat-Takeaway  nu ook vaste voet aan de grond te krijgen in Amerika.

Ook in aandelen? Check hier alvast de brokers.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie