Ook BuzzFeed via spac naar de beurs

Aandelen BuzzFeed kopenOok BuzzFeed via spac naar de beurs. Het media- en entertainmentbedrijf gaat fuseren  met blanco cheque bedrijf 890 5th Avenue Partners om zo versneld naar de beurs te gaan. Over de details is nog niets bekend.

Ook BuzzFeed via spac naar de beurs; beursgang moet nog dit jaar plaatsvinden

BuzzFeed werd in 2006 opgericht door Jonah Peretti en John S. Johnson. Aanvankelijk kreeg het bekendheid door de leuke lijstjes en de online quizzen. Tegenwoordig echter richt het zich op de harde onderzoeksjournalistiek, waarbij het gespecialiseerd is in politiek, doe-het-zelf, dieren en zaken.  Het bedrijf leverde fors in vorig jaar, toen het vanwege corona de advertentie inkomsten zag dalen en afstand deed van een groot deel van het personeel. In 2020 nam het overigens nog wel Huffington Post over van media- en telecom concern Verizon.

Volgende stap en af van negatief imago

Nu wil het echter de beurs op om alsnog geld te krijgen om de volgende stap te kunnen maken. BuzzFeed wil ondanks het feit dat er al journalistieke prijzen gewonnen werden af van het negatieve imago van onbetrouwbare bron. Behalve in de Engelse taal, is BuzzFeed tegenwoordig ook beschikbaar in de Engelse, Franse, Spaanse, Arabische, Duitse, Portugese en Japanse taal. Het bedrijf won overigens al de National Magazine Award en de George Polk Award en grepen net naast onder meer de Pulitzer Prize.

Ook in aandelen? Check hier dan de brokers.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie