Postnl van Houden naar Kopen, aandeel stijgt naar 1,30 euro

Postnl van Houden naar Kopen
Postnl van Houden naar Kopen

Het advies Postnl is door ABN Amro verhoogt van Houden naar Kopen. Bovendien werd ook het koersdoel verhoogd van 1,20 euro naar 1,50 euro om precies te zijn. De analisten van de bank verwachten dat Postnl tot en met het tweede kwartaal van dit jaar snel zal stijgen. Dit vanwege de toename van het pakjesvolume.

De groei zal, zo denkt ABN Amro, gedurende het tweede kwartaal teruglopen en weer normaal zijn in het derde kwartaal. De verwachting is verder dat pas in het vierde kwartaal van 2020 de negatieve economische gevolgen voor Postnl zichtbaar zullen worden. Vanaf dat moment zou Postnl de daling van de bulkpost die dan verwacht wordt enigszins  kunnen compenseren door wenskaarten. Dit zal in elk geval een positief effect hebben op de prijsmix.

Postnl zal aan het eind van volgend jaar waarschijnlijk weer dividend uitbetalen, zo luidt een andere verwachting van ABN Amro. Ondertussen is het aandeel van Postnl gestegen met 5,8 procent naar een waarde van 1,30 euro.

Wellicht wil je aandelen Postnl aanschaffen nu. Check dan alvast hier onder de brokers. Ben je nieuw op het gebied van aandelen en beleggen, dan is het volgen van de korte en gratis cursus beleggen een goed idee. Alleen dan kun je goed voorbereid en met kennis van zaken de beurs op.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie