Nikkei flink in de plus, gooit Remdesivir economie open?

Gooit Gilead de economie weer open?
Gooit Gilead de economie weer open?

Nikkei flink in de plus, gooit Remdesivir de economie open? Opwinding op de beurs in Japan, maar eigenlijk in heel de wereld. Vanmiddag werd namelijk duidelijk dat het Amerikaanse bedrijf Gilead Sciences wel eens een middel tegen het coronavirus in handen zou kunnen hebben. Het zou de economie weer helemaal open gooien. Alleen al op basis van het bericht uit Amerika sloot de Nikkei op de hoogste slotstand sinds maart.

Nikkei flink in de plus; Gilead houdt nog slag om de arm

Gilead Sciences testte een middel in ziekenhuis in Chicago en binnen een week was het overgrote merendeel van de 113 patienten weer gezond thuis. Zelf houdt Gilead een slag om de arm. Momenteel wordt op verschillende plaatsen in Amerika getest. Dan zal ook met een testgroep gewerkt worden, iets dat bij de succesvolle proef in Chicago nog niet het geval was.

Geschenk uit de hemel

Een middel tegen COVID-19 zou een geschenk uit de hemel zijn. Gilead hoopt in mei definitief iets te kunnen zeggen over het middel. Het bedrijf heeft wel een staat van dienst overigens als het gaat om het bestrijden van virussen, iets dat de beursvloer in Japen in elk geval goed stemde. De Nikkei sloot op plus 3 procent en sloot daarom op de hoogste slotstand sinds maart van dit jaar. Ook in Zuid Korea lachende gezichten, net als in Hongkong, Australie en Shanghai. Overal sloot de beurs met winst af.

Ook beleggen? Check hier alvast de brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie