Spaarders Moneyou massaal naar de beurs? Van Moneyou spaarrekening naar beleggen

spaarders Moneyou verwacht op de beurs
spaarders Moneyou verwacht op de beurs


Gaan spaarders Moneyou massaal naar de beurs op jacht naar meer rendement? Dat is de vraag die voorligt nu Moneyou stopt. In 2021 hoopt de dochter van ABN Amro alle bedrijfsactiviteiten afgewerkt te hebben. Moneyou beheert ongeveer 20 miljard aan spaartegoeden, geld van in totaal een half miljoen mensen. De verwachting is dat veel spaarders straks met het geld de beurs op gaan. Daar hopen ze meer rendement op hun geld te maken. En die kans is ook gewoon aanwezig en reëel. 

Spaarders Moneyou massaal naar de beurs op jacht naar meer rendement?

De mensen die hun geld nu nog bij Moneyou geparkeerd hebben, zullen binnen drie maanden op zoek moeten naar een alternatief,  De verwachting is dat ze het nu zelf in een beleggingsproduct gaan zoeken. Op die manier namelijk, is de kans op extra rendement op het spaargeld groter. Een zekerheid is het overigens niet. De spaarrente bij banken is bijzonder laag, er kan dus al tamelijk snel meer rendement gemaakt worden. 

Laat je geld beleggen door specialisten

Om te beleggen is niet per se ervaring noodzakelijk. Je kunt er immers ook voor kiezen om je geld te laten beleggen. Specialisten gaan dan voor je beleggen. Het risico blijft wel voor jou. Om de spaarders van Moneyou alvast te laten wennen aan de beurs en aan beleggen, krijg je hier een overzicht van de beschikbare brokers. Met deze mensen krijg je te maken als je straks besluit om aandelen te kopen. Je kiest uiteraard die broker die met de voor jou beste voorwaarden werkt . 

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie