Topman Basic Fit koopt 200.000 aandelen

Basic Fit verkoopt 200.000 extra aandelen
Basic Fit verkoopt nog eens 200.000 aandelen

Topman Basic Fit koopt 200.000 aandelen, zo kopte het persbericht van de AFM vandaag. En inderdaad, Rene Moon, de bekende topmanager van Basic Fit, heeft liefst 200.000 aandelen gekocht van zijn onderneming. Hij legde daar  5 miljoen euro voor neer. Het feit dat Moon opnieuw aandelen kocht werd bekend gemaakt door de Autoriteit Financiële Markten. Moon heeft nu in totaal 9,12 miljoen  aandelen Basic Fit in het bezit.

Topman Basic Fit koopt 200.000 aandelen nadat eerder al voor 133 miljoen euro aandelen verkocht werden

Vorige week had Basic Fit al 5,33 miljoen nieuwe aandelen uitgegeven waarvoor het in totaal een bedrag van 133 miljoen euro incasseerde. Toen al liet Moon weten zelf ook de nodige aandelen bij te gaan kopen, Vrijdag kwam hij die belofte dus na, zo bleek zaterdag uit een melding van de AFM.

Oprichten nieuwe clubs en opkopen bestaande clubs

De aandelen gingen voor precies 25 euro van de hand overigens. Dat is amper iets onder de prijs van 25,35 euro die een aandeel voor de aankondiging van de eerste emissie op zou moeten brengen. Het bedrag ligt slechts 1,4 procent lager. Basic Fit wil nu het coronavirus overwonnen lijkt bezig met het oprichten van nieuwe clubs en het aankopen van andere clubs om zo aan de eigen  expansiedrift invulling te geven.

Ook in aandelen? Check dan hier de brokers waar je altijd een beroep op moet doen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie