Trade Republic reviews en ervaringen

Trade Republic is een mobile only handelsplatform, dat in eerste instantie alleen Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk bediende. De ambities zijn echter groot  en de broker heeft de ambitie om heel Europa te bedienen. Hoogste tijd dus om je nader voor te stellen aan deze Duitse broker. Lees hier de Trade Republic reviews en ervaringen.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Trade Republic reviews en ervaringen zijn bijzonder lovend over de diensten van de broker

Het gaat snel met deze Duitse broker. Nu het vaste voet aan wal heeft in Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk is nu de rest van Europa aan de beurt als het aan de broker ligt. Bij Trade Republic handel je in aandelen, ETF’s en obligaties en handel je dus met de mobiele app. Precies dat wordt, zo lezen we in de Trade Republic reviews en ervaringen, als zeer prettig beschouwd door de gebruikers van deze broker. Veel mensen laten in  de Trade Republic reviews en ervaringen weten het leuk te vinden dat ze zaken doen met de eerste effecten handelsbank in Duitsland die alleen op mobiele basis opereert.

Klanten krijgen een prettig gevoel van Trade Republic

Wie de Trade Republic reviews en ervaringen doorneemt stuit op eigenlijk alleen maar tevreden klanten. De meest genoemde pluspunten in de Trade Republic reviews en ervaringen zijn het feit dat er geen stortings- en opnamekosten berekend worden en dat de broker ondersteund wordt door rechtspersonen als bijvoorbeeld HSBC Germany en SolarisBank. Dat geeft de klanten een buitengewoon prettig gevoel. Prettig is het ook, zo lezen we terug in de Trade Republic reviews en ervaringen, dat je als consument beschermd bent tot een bedrag van 100.000 euro.

Tevredenheid over de keuze in aandelen en ETF’s

Het gebruik van het mobiele platform wordt ook al als zeer prettig beschouwd. Gebruikers noemen het in de reviews en ervaringen een gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk platform. Ook is er tevredenheid over het feit dat er geen minimale, initiële storting noodzakelijk is om een rekening bij de Duitse broker te openen. Trade Republic kan de ambities om Europa te gaan veroveren wel eens waar gaan maken. De Trade Republic reviews en ervaringen vertellen dat de gebruikers tevreden zijn over de hoeveelheid aandelen en ETF’s waaruit gekozen kan worden, zoals het vertrouwen geeft dat de broker een officiële bankvergunning heeft en daardoor behalve een Securities Trading Bank ook broker is.

Alleen via e-mail

In de reviews en ervaringen die we lezen van de Duitse onderneming lezen we amper kritiekpunten. Wel wordt het feit dat er één euro per transactie berekend wordt genoemd, een bedrag dat geldt ongeacht het volume. Verder wordt het feit dat ondersteuning alleen via e-mail verloopt als een klein nadeel genoemd. Trade Republic staat er goed op, dat moge duidelijk zijn. Wil je weten wat andere brokers te bieden hebben en wil je ook meer weten over aandelen en beleggen en over de beurskoersen? Check dan deze website. Hoe meer kennis van zaken je hebt, hoe groter het succes is als je gaat beleggen namelijk.

Is de gemiddelde gebruiker van Trade Republic tevreden over deze broker?

Ja, zo blijkt uit de Trade Republic reviews en ervaringen. De broker wordt geroemd om de dienstverlening en het aanbod. Ook voelen de gebruikers zich veilig en is er tevredenheid over de kosten.

Is er dan helemaal geen kritiek op de Duitse broker?

Nee, er is amper kritiek op Trade Republic. Als er al verbeterpunten genoemd worden dan gaat het om de ondersteuning die alleen via e-mail verloopt en het feit dat er één euro per transactie in rekening gebracht wordt voor de handel in aandelen.

En wat kan allesoveraandelen.com precies voor je betekenen?

Op deze website vind je alles over aandelen en bekeggen en over brokers als bijvoorbeeld Trade Republic. Je leert er beleggen en vindt er eveneens alles over de beurskoersen.