Twitter verliest 0,01 dollar per aandeel

fors verlies voor Twitter
Fors verlies Twitter

Twitter presenteerde de cijfers van het eerste kwartaal. Conclusie: Twitter verliest 0,01 dollar per aandeel en presenteerde cijfers die slechter waren als dat was verwacht. In het eerste kwartaal maakten 166 miljoen mensen dagelijks gebruik van Twitter. Het maakte een omzet van 808 miljoen dollar, inclusief 682 miljoen dollar aan inkomsten. Dat was een jaar eerder nog 787 miljoen dollar en dat is toch een heel aanzienlijk verschil.

 

Twitter verliest 0,01 dollar per aandeel; en dat is toch een tegenvaller

Dat de cijfers slecht uitpakken was wel al bekend, dat ze zo slecht zijn komt toch als een verrassing. Gedacht werd  aan een omzet van tussen de 825 en 885 miljoen dollar omzet. Bekend werd dat in de periode van 11 tot en met 31 maart de advertentie inkomsten met meer dan 25 procent daalden. De kosten stegen dit kwartaal met 18 procent en daardoor zijn de slechte cijfers snel verklaard.

Nettoverlies van 8 miljoen dollar

Onder de streep blijft voor Twitter een nettoverlies over van 8 miljoen dollar over het eerste kwartaal. Dat is precies 0,01 per aandeel. Een jaar eerder werd nog 0,11 dollar per aandeel verdiend. Die verschillen lijken zo op het eerste gezicht te verwaarlozen, in de praktijk levert dit een enorm groot verschil op. Bovendien zijn er nog geen signalen dat er de komende periode wezenlijk iets aan de situatie wat betreft de advertentie inkomsten zal gaan veranderen.

 

Ook in aandelen Twitter? Check dan hier alvast de brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie