Daling waarde aandelen Basic Fit geen reden tot paniek

daling waarde aandelen Basic Fit

Daling waarde aandelen Basic Fit: geen paniek

Wie de beurs volgde de afgelopen week  die zal ongetwijfeld de daling waarde aandelen Basic Fit opgemerkt hebben. Vooralsnog is  de daling van de waarde aandelen Basic Fit geen reden tot paniek. Dat zeggen althans beursspecialisten, die daarbij wijzen naar de prima financiele positie van de ondernemer in sportscholen. Basic Fit heeft ook een groot aantal vestigingen in ons land. Al die vestigingen zijn vanwege het virus dat Corona heet al een tijdje gesloten. En dat zullen ze voorlopig ook nog wel even blijven.

Daling waarde aandelen Basic Fit geen reden voor paniek

Het sluiten van sportscholen en dus ook die van Basic Fit zijn er de oorzaak van dat het aandeel fors aan waarde verloor. Nu is het aandeel zo’n 10 procent minder waard. Daarmee ligt de waarde nu een vijfde deel lager dan 2016. In dat jaar ging Basic Fit naar de beurs. Insiders geven echter nog steeds het ‘buy’ advies. Zij wijzen in dat kader vooral naar de financiele positie van de sportschoolketen.

Bedrijfsresultaat moet op niveau 2019 gehouden kunnen worden

De financiele positie van Basic Fit is namelijk veel beter dan het moment waarop het bedrijf naar de beurs ging. Voorts wordt gewezen op het gegeven dat de verhouding tussen het geleden verlies en de bedrijfsresultaten minimaal zijn. En dat zelfs nu alle fitnesscentra al twee maanden gesloten zijn. Pas wanneer de sportscholen van Basic Fit langer dan een half jaar gesloten zijn, moet een beroep worden gedaan op bankconvenanten. Daarom ook verwachten insiders dat het bedrijfsresultaat van Basic Fit rond het niveau van vorig jaar gehouden moet kunnen worden.

Ook in aandelen maar wil je eerst de broker met elkaar vergelijken?

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 
Meer info >

Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening + geen transactiekosten

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 500,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan: nu met Gratis € 500,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Speak Your Mind

*