Daling waarde aandelen Basic Fit geen reden tot paniek

daling waarde aandelen Basic Fit
Daling waarde aandelen Basic Fit: geen paniek

Wie de beurs volgde de afgelopen week  die zal ongetwijfeld de daling waarde aandelen Basic Fit opgemerkt hebben. Vooralsnog is  de daling van de waarde aandelen Basic Fit geen reden tot paniek. Dat zeggen althans beursspecialisten, die daarbij wijzen naar de prima financiele positie van de ondernemer in sportscholen. Basic Fit heeft ook een groot aantal vestigingen in ons land. Al die vestigingen zijn vanwege het virus dat Corona heet al een tijdje gesloten. En dat zullen ze voorlopig ook nog wel even blijven.

Daling waarde aandelen Basic Fit geen reden voor paniek

Het sluiten van sportscholen en dus ook die van Basic Fit zijn er de oorzaak van dat het aandeel fors aan waarde verloor. Nu is het aandeel zo’n 10 procent minder waard. Daarmee ligt de waarde nu een vijfde deel lager dan 2016. In dat jaar ging Basic Fit naar de beurs. Insiders geven echter nog steeds het ‘buy’ advies. Zij wijzen in dat kader vooral naar de financiele positie van de sportschoolketen.

Bedrijfsresultaat moet op niveau 2019 gehouden kunnen worden

De financiele positie van Basic Fit is namelijk veel beter dan het moment waarop het bedrijf naar de beurs ging. Voorts wordt gewezen op het gegeven dat de verhouding tussen het geleden verlies en de bedrijfsresultaten minimaal zijn. En dat zelfs nu alle fitnesscentra al twee maanden gesloten zijn. Pas wanneer de sportscholen van Basic Fit langer dan een half jaar gesloten zijn, moet een beroep worden gedaan op bankconvenanten. Daarom ook verwachten insiders dat het bedrijfsresultaat van Basic Fit rond het niveau van vorig jaar gehouden moet kunnen worden.

Ook in aandelen maar wil je eerst de broker met elkaar vergelijken?

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie