Welke aandelen koop je als het vaccin er is?

welke aandelen koop je als de economie herstelt?

Welke aandelen koop je als het vaccin er is? Die vraag stellen veel beleggers zich. Wij geven je drie mogelijkheden om te kopen voor als het pandemie middels een vaccin verdreven wordt.

Welke aandelen koop je als het vaccin er is? Denk eens aan Shell

Welke aandelen koop je als het vaccin er is? Die vraag houdt veel beleggers nu al bezig, zeker nu de vaccins binnen handbereik lijken. Het moeten in elk geval aandelen zijn die weten te profiteren van economisch herstel. En het liefst natuurlijk ook niet heel erg duur zijn.  De eerste die we willen noemen is Shell. De olieprijs zakte als gevolg van Covid-19, al lijkt het herstel ondertussen ingetreden.  Shell is een verticaal geïntegreerde producent en tevens ook marktleider in diepwaterboringen.  Shell maakt winst als de olieprijs rond de 35-40 euro ligt. Shell lijkt in potentie een bedrijf dat straks een opwaartse lijn zal laten zien en is dus interessante om te kopen.

De grootste brouwer ter wereld

Ook de aandelen Anheuser  Busch InBev lijken aantrekkelijk. De brouwer wordt gezien als de grootste van de wereld en is onder meer bekend van Budweiser en Stella Artois. De onderneming schrapte het dividend en loste schulden af. Dat aflossen ging mede door de lage koers van de dollar razendsnel. Insiders verwachten een snelle groei van het aandeel als de economie eenmaal herstelt.

Vraag naar brillen zal groeien

Insiders denken ook dat Essilort Luxottica straks de moeite waard kan zijn. Het bedrijf dat brillen in- en verkoopt  haalt twee-derde van de inkomsten uit herhaalrecepten.  Bekend is dat ruim tien procent van de klanten de aankoop van een bril heeft uitgesteld tot na de coronacrisis. De vraag zal dan groeien, terwijl bij een vroeg vaccin ook de vraag naar zonnebrillen sterk zal toenemen.

Wil je een van de aandelen kopen? Dan krijg je van doen met de brokers. Je kunt ze hier alvast vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie