Aandeel Adyen bereikt hoogste stand ooit

DSM leverde een procent in
DSM levert procent in

Het aandeel Adyen bereikt het hoogste stand ooit; vanochtend was het zover. Het fintech bedrijf won vanochtend liefst 4,4 procent en brak zo het eigen record. In 2020 is de koers van de onderneming al met 60 procent gestegen. Daarmee is het ook meteen het best presterende fonds op de Amsterdamse beurs.

Aandeel Adyen bereikt hoogste stand, ook rest van Europa scoort goed

De AEX koerste toch al licht in de plus vanochtend, zoals ook de andere beurzen in Europa en die in Azie dat ook deden,.Geen nieuws van de Britse beurs en uit Amerika. Daar zijn de beurzen vandaag namelijk gesloten.  Dat er groen gekoerst werd in Amsterdam, verrast de kenners niet. Die merken op dat de beperkingen als gevolg van et uitbreken van het corona virus sterk afnemen, zoals dat ook geldt voor de lockdown maatregelen zoals die in heel veel landen sterk teruggeschroefd zijn.

Spanning China en Amerika hangt wel boven de markt

Neemt niet weg dat de spanningen tussen China en Amerika wel boven de markt hangen,.Die spanningen hebben altijd gevolgen voor de beurzen in de rest van de wereld. Voor het overige lijkt de weg omhoog daadwerkelijk ingeslagen te zijn, Behalve Adyen won ook Unibail-Rodamco fors vanochtend: met 4,8 procent om precies te zijn. Minder verging het vooralsnog DSM dat vanochtend een procent waarde inleverde.

Ook geïnteresseerd in de beurs in beleggen en aandelen? Dan moet je een beroep doen op de brokers. Je kunt ze hier al vergelijken:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie