Waarde aandelen Unibail-Rodamco Westfield stijgen met 60 procent

aandeel Galapagos stijgt
Aandeel Galapagos stijgt

De waarde van de aandelen Unibail-Rodamco Westfield stijgen gigantisch. Vandaag won het aandeel weer 7,8 procent aan waarde waardoor de historische mijlpaal van 60 procent stijging in drie maanden een feit was. Unibail-Rodamco Westfield is een bekende Europese/Australische vastgoedgigant dat winkelcentra in heel Europa in het bezit heeft en met het hoofdkantoor in Parijs gevestigd is.

Waarde aandelen Unibail-Rodamco Westfield stijgen, ook Galapagos doet goede zaken

Unibail-Rodamco Westfield stond symbool voor een groene beursdag, al waren de impulsen verder op de vingers van een hand te tellen. Het kabbelde allemaal net de goede kant op en uiteindelijk won de AEX 4,6 procent naar 532,82 punten. De impulsen bleven ook al achterwege. Dit had te maken met het feit dat er in Amerika niets gebeurde. Wall Street bleef vanwege Memorial Day namelijk op slot. Behalve Unibail- Rodamco Westfield deed ook Galapagos het weer uitstekend en won 4,9 procent. Daarmee wordt het aandeel steeds interessanter zeker voor beleggers die bereid zijn een riscootje te nemen. Randstad won vandaag 4,3procent.

Beperkt verlies voor ABN Amro

Bij de hoofdfondsen sloot ABN Amro de rij met een beperkt verlies van 0,9 procent, Op de AMX waren Basic Fit en Eurocommercial Properties de winnaars. de aandelen stegen vandaag met respectievelijk 6,9 en 7,0 procent, Altice Europa verloor vandaag, het aandeel daalde 1,1 procent in waarde.

Misschien is het nu wel het moment om ook in aandelen te gaan. Dan krijg je altijd te maken met brokers. je kunt ze hier alvast checken.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie