Aandeel Boskalis is 13 procent meer waard

Aandeel Heijmans 7 pricent meer waard
Aandeel Heijmans 7 procent meer waard

Het was bepaald geen goede dag voor de AEX. Het sloot vandaag af met een min van 1,4 procent op 552,44 punten Ook de Midkap sloot lager (0,2 procent) en de Smallcaps leverden een tiende procent in, Boskalis baarde in de Midkap opzien. Het aandeel Boskalis is 13 procent meer waard geworden vandaag.

Aandeel Boskalis is 13 procent meer waard, Heijmans groeit met 7 procent

De slechte berichten vanuit Amerika van speciaal de Federal Reserve waren er debet aan dat de AEX het zo pover deed vandaag. Van economisch herstel is in Amerika voorlopig geen sprake. Ayden leverde 3 procent waarde in ondanks de solide cijfers die het overlegde. Galapagos herstelde zich van gister en won 2 procent. In de Midkap baarde Boskalis opzien met een waarde stijging van liefst 13 procent. Dit vooral vanwege de goede cijfers die het wist te overleggen. De Ebitda steeg van 136 miljoen naar 204 miljoen daar waar op 156 miljoen gerekend was.
Ook BAM zag het aandeel 3 procent meer waard worden ook na het presenteren van goede kwartaakcijfers. Er was weliswaar een verlies van 134 miljoen, dat viel nog alleszins mee, hoe gek het ook klinkt. Air France KLM leverde ook in, 3 procent om precies te zijn.

Aandelen Ajax ook meer waard

Voetbalclub Ajax zag de aandelen met een half procent stijgen. Dit omdat de club geplaatst is voor de Champions League en daardoor verzekerd is van 40 miljoen euro aan inkomsten, Bouwbedrijf Heijmans had ook een goede dag en zag de waarde van het aandeel met 7 procent stijgen.

Ook in aandelen? Check hier alvast de brokers:

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie