Aandelen AEX verliezen deze week 1,7 procent

 AEX sluit week in stijl af
AEX sluit week in stijl af

De aandelen AEX verliezen deze week 1,7 procent nadat het vandaag 0,2 procent in de min eindigde. Het coronavirus, de vete tussen China en Amerika en de kwartaalcijfers die door de verschillende bedrijven gepresenteerd werden waren verantwoordelijk voor de rode cijfers die geschreven werden. Het aandeel Heijmans had een dag vol uitersten.

Aandelen AEX verliezen deze week 1,7 procent; Heijmans van ruime plus naar rode cijfers

Ayden verloor vandaag fors: 3,7 procent. Er was meer nieuws van Ayden overigens, want vier van de bestuurders verkochten hun aandelen. Het leverde ze een slordige 692 miljoen euro op. Er was eveneens fors verlies voor Galapagos, dat de waarde van de aandelen met 3,8 procent zag dalen. Dit had weer alles te maken met een slecht bericht over een mislukte marktaanvraag voor een middel tegen  reuma.

Heijmans: van plus 6 naar min 0,8 procent

Bijzonder was wel het aandeel Heijmans, Aanvankelijk stond het aandeel liefst 6 procent in de plus. Uiteindelijk echter, sloot het de dag af met een verlies van 0,8 procent. Op de AScX was Alfen weer eens de grote winnaar. Het aandeel werd 6,2 procent meer waard vandaag. Kendrion kreeg de rode lantaarn en leverde 4,5 procent in.

Meer rood dan groen verwacht

Ondanks het minimale verlies van vandaag, was het verlies over heel de week toch nog 1,7 procent. Insiders verwachten dat het volgende week niet veel anders zal zijn en verwachten in elk geval meer rood dan groen,  Wil je ook in de aandelen? Check hier dan de brokers. Je krijgt er vroeg of laat namelijk mee te malen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie