Aandeelhouders Air France KLM vrezen voor toekomst bedrijf

Air FRance KLM is miljarden nodig
De miljarden voor Air France KLM moeten snel op tafel komen

De aandeelhouders Air France KLM vrezen voor toekomst bedrijf, nu een van de Franse managers liet weten dat de steun vanuit de overheid niet al te lang meer moet duren. Anders bestaat er serieus gevaar voor de toekomst van het bedrijf. Saillant detail; het bedrijf heeft zelf 6 miljard euro in kas

Aandeelhouders Air France KLM  vrezen voor toekomst; onderhandelingen lopen nog steeds

De coronacrisis raakte Air France KLM, waardoor ze nu zijn aangewezen op steun vanuit de overheid en banken. De gesprekken over steun lopen al enige tijd, veel schot zit er nog niet in de zaak. En dat baart zowel de vliegtuigmaatschappij als de aandeelhouders zorgen. Het is de bedoeling dat zowel Nederland als Frankrijk beide 14 procent van de aandelen overnemen. In welke vorm dat zal gebeuren is nu gespreksonderwerp.

Lening van miljarden euro’s is noodzakelijk

Air France KLM is een lening van ettelijke miljarden euro’s nodig. De beide landen zullen aandeelhouder worden en zullen bovendien de banken moeten betalen, mocht de onderneming daar in de toekomst niet meer aan kunnen voldoen.  Minister Hoekstra liet eerder al weten dat het ‘belangrijk is dat het bedrijf uit deze fase komt’, iets dat aandeelhouders hoog gaf. Nu is het echter al weer enige tijd oorverdovend stil. En daarmee komt de toekomst van de onderneming nadrukkelijk in het geding.

Ook de beurs op. Zoek dan alvast een broker uit:

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie