Heineken bibberend richting 22 april

Heineken bibberend naar 22 aprol
Heineken: bibberend naar 22 april

Heineken bibberend richting 22 april, aldus kan de sfeer rondom het biermerk het best worden omschreven.Het coronavirus zorgt voor ontzettend veel schade in de maatschappij, en dat vanuit zeer breed perspectief. Zelfs Heineken durft vanwege de crisis niets te zeggen over de verwachtingen met betrekking tot de financiele resultaten. Pas op 22 april zal er duidelijkheid zijn, de voortekenen zijn echter niet positief.

Heineken bibberend richting 22 april, hoe groot is de schade?

Door het uitbreken van de pandemie zijn er – zoveel is zeker- minder Heineken producten over de toonbank gegaan, Heineken denkt voor het eerste kwart aan een daling van 4 procent, zo liet het eerder weten. 2 procent hiervan is de verkoopformule van bier. Heineken zegt wel te verwachten dat er in het tweede kwartaal nog  minder gedronken zal worden.

Alleen al de autonome daling, maar wat zijn gevolgen van overnames en de verkoop van onderdelen?

Heineken vreest alleen al voor de autonome daling en wil nog niet eens denken aan de effecten die overnames en de verkoop van onderdelen precies hebben. Heineken ging wel gezond de crisis in met een sterke balans en uitstekende kredietfaciliteiten. Op 22 april weten we meer, en zal ook duidelijk worden of en welke maatregeen eventueel genomen moeten worden. Heineken maakte in 2019 nog groei door overigens. Van groei zal nu geen sprake zijn, zoveel is wel zeker en dat zal ook elke Heineken topman bevestigen. Hoe groot de schade precies zal zijn, blijft echter nog heel even ongewis.

Ook in aandelen, in die van Heineken bijvoorbeeld? Check hier alvast de brokers:

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie