Aandelen ING meer waard na goede kwartaalcijfers

aandeel ING meer waard
Aandelen ING meer waard

Aandelen ING meer waard na goede kwartaalcijfers. Dat was vandaag de voornaamste conclusie op de AEX, dat na drie dagen dolle pret in de vorm van winst nu eens weer rood afsloot. Het keverde 0,8 procent in en eindigde op 556,46 punten.  Opnieuw stond de dag in het teken van kwartaalcijfers.

Aandelen ING meer waard, solide cijfers NN Group

De ING bank zag vandaag het aandeel meer waard worden met liefst 5,6 procent. De kwartaalcijfers lieten zien dat ING het wat betreft fees prima deed. We vielen de rentebaten nog wat tegen. Het was echter voldoende positief nieuws om het aandeel vandaag in waarde te laten groeien. Ook de NN Group liet goede cijfers zien, Insiders noemden ze vooral solide. Zowel het operationele resultaat en de solvabiliteitsratio viel hoger uit dan was verwacht. Ook de aandelen van de NN Group werden vandaag meer waard.

Terwijl de meeste beleggers in de cijfers doken, leverde het aandeel Wolters Kluwer 1,8 procent in. Ook het aandeel Heineken  werd vandaag minder waard, 2,2 procent om precies te zijn. Vastgoedbelegger en dan met name in winkelcentra, Unibail Rodamco Westfield, deed wat het al enige tijd doet; het zag het aandeel opnieuw in waarde verminderen.  Vandaag werd 39 procent ingeleverd.

 

Wil je ook in de aandelen? Dan krijg je te maken met broers, We zetten ze hier op een rij. Kun je ze zelf met elkaar vergelijken

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie