Aandelen ABO Group Environment kopen

Aandelen ABO Group Environment kopen

De aandelen van ABO Group Environment zijn tegenwoordig te verhandelen op de Euronext in Parijs. Het is een soort van beloning voor de onderneming, dat sterke jaren kende en niet gebukt ging onder de crisis die corona heette. En dus is aandelen ABO Group Environment kopen mogelijk. Met het opgehaalde geld kunnen de ambities die de onderneming heeft gestalte gegeven worden.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen mét optimale service
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen ABO Group Environment kopen op Euronext Parijs

ABO Group Environment geldt als een gespecialiseerd ingenieursbureau dat zich specifiek richt op geotechniek, milieu en bodemsanering. Met de afdelingen consultancy en testing & monitoring is ABO actief in drie landen: Frankrijk, België en Nederland. ABO geldt met name als specialist op het gebied van verontreinigde terreinen en bodems.

Bedrijfscashflow steeg in 2020 met liefst 36 procent

ABO Group Environment is aan sterke jaren bezig. Neem 2020, toen het een EBITDA-marge wist te realiseren van liefst 15 procent en de bedrijfscashflow zal stijgen met liefst 36 procent. ABO heeft ondertussen dertig agentschappen en 513 medewerkers. Aandelen ABO Group Environment kopen kan best eens een interessante optie zijn gezien de groei die het bedrijf doormaakt. Doe dat echter niet voor je voldoende weet over beleggen en aandelen. Die informatie kun je hier op deze website halen. Zo lees je hier alles over de brokers en de beurskoersen en kun je eveneens gratis leren beleggen. Het is echt verstandig om dit vooral te doen, want anders is het maar de vraag of je rendement gaat maken als je gaat beleggen.

Specialist in verontreinigde terreinen en bodems

ABO scoorde in 2020 een omzet van net geen 50 miljoen euro. Het maakt gebruik van de zogenaamde one-stop-shop benadering, specifiek op de gebieden geotechniek, milieu en beheer van verontreinigde terreinen en bodems. Het biedt organisaties en lokale overheden de helpende hand, zoals het dat ook biedt aan andere organisaties. Er liggen in deze branche nog voldoende uitdagingen. Denk alleen maar eens aan de risico’s die gepaard gaan met de klimaatverandering en de nieuwe bodemverontreinigingen specifiek op het gebied van asbest en polyfluoralkyl stoffen.

Wil toe naar een omzet van 100 miljoen euro

De ambities van ABO zijn kraakhelder. Het wil in 2025 een omzet genereren van 100 miljoen euro. Dat wil het echter wel op evenwichtige wijze doen, met een combinatie van organische en externe groei. Met het opgehaalde geld wil de onderneming vooral het machinepark uitbreiden en investeren in nieuwe technologische middelen.

Aandelen ABO Group Environment kopen? Niet voor je een bezoek aan allesoveraandelen.com gebracht hebt!

Plaats een reactie