ABO is actief op de beurs in Parijs

Aandelen ABO Group Environment kopen

ABO is actief op de beurs in Parijs. Vandaag konden de aandelen voor het eerst verhandeld worden. Met ABO bedoelt men de ABO Group Environment bedoeld, een gespecialiseerd ingenieursbureau dat zich richt op geotechniek, milieu en bodemsanering. Het is actief in België, Frankrijk en Nederland. Met het geld dat de beursgang oplevert wil ABO  het machinepark uitbreiden en investeren in technologische middelen.

ABO is actief op de beurs in Parijs en wil omzetgroei naar de 100 miljoen euro

ABO kende ondanks Covid 19 goede jaren. Zo wist het in 2020 de EBITDA-marge met 15 procent te verhogen en steeg de bedrijfscashflow met 36 procent. ABO heeft momenteel dertig agentschappen en ruim 500 medewerkers. In 2020 werd een omzet van 49,9 miljoen euro. De one-stop-shop formule die de onderneming hanteert slaat aan. En de uitdagingen zijn er nog steeds, denk alleen maar aan de risico’s die te maken hebben met de klimaatverandering.

Duidelijke ambities

De ambities van ABO laten aan duidelijkheid niets te wensen over. Het bedrijf wil in 2025 een omzet scoren van 100 miljoen euro. Daarbij wil het bedrijf evenwichtige groei maken en zoekt het die groei in een combinatie van organische en externe groei. Het opgehaalde beursgeld is bestemd voor de uitbreiding van het familiepark en voor technologische middelen.

Garandeert een duurzame oplossing

ABO Group Environment is een gespecialiseerd ingenieursbureau gericht op geotechniek, milieu en bodemsanering. Het heeft de divisies consultancy en testing en monitoring. Daarbij garandeert het steeds een duurzame oplossing. Wil je aandelen kopen? Check dan hier alvast de brokers.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie